Med snart endast en vecka kvar av semestern så kände jag för att göra ett litet ”bonusspel” innan V75 på lördag. Mycket därför att jag råkade se en ”kär gammal vän” i startlistan…
Ja, gångerna jag spelar V65 går att räkna på ena handens fingrar, men nu offrar jag en dryg femtiolapp eftersom jag vill spela min ”gamle vän” 5 Star Running, som för en gångs skull har både läge och inte alltför hårt motstånd…
Den gamle hederskämpen har alltid tampats i motvind mot de allra värsta. Idag ser det inte riktigt lika svårt ut emot, så har han bara sin spurtvilja kvar på gamla da’r så fixar han det nog! Goop kan dessutom hästen utan och innan. 4 Garland Kronos blir förstås tuff, och Ludde har flyt på stallet, men jag spikar från hjärtat och hoppas verkligen att han äntligen får vinna idag! Hästen är verkligen värd det!
Hur systemet ser ut i övrigt? Här kommer det:
V65-1: 6, 4
V65-2: 4 Tryptofan Håleryd
V65-3: 5 Star Running
V65-4: 6, 11, 12, 10
V65-5: 2, 11
V65-6: 8, 10, 11, 1
64 rader & lika mycket pengar

Kommentarer

V65 29/7 "Ett litet semesterspel bara…" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *