V75 Live är tillbaka efter sommaruppehållet, och det är så klart ett kärt återseende. Dagens omgång har några starka favoriter, men också några ganska jämnstreckade lopp. Om det blir en favoritbaserad eller skrällbetonad omgång vet nog vi först efteråt… Så här går mina förhandstankar i alla fall:
2 Bachelores Dream i V75-1 kan öppna bra och borde kunna få ledningen här. Gjorde en mycket fin insats vid segern senast och ska enligt uppgift ha gått framåt ytterligare med det loppet. Spets & slut!
V75-2 är ett ganska klurigt lopp där jag i första hand streckar framspårshästarna. Jag tror dock mycket på 11 Baht Launcher som vunnit från detta läge förr. Skrällvarning också på 5 Cosmo M.L. som känns lite bortglömd här…
Dagens Gulddivision, V75-3, är kanske ett tvåhästarslopp, men 9 Colombian Necktie börjar vakna till och kan bli en rysare. Gick bra på Visby senast och från stallet låter man lite optimistiska…
9 Mils You Love får nu ett besvärligt läge i V75-4 och får bekänna färg, detsamma gäller 11 Putte Topline. Jag garderar och varnar lite extra för 4 Casher som troligtvis körs för ledningen…
I V75-5 hittar vi kanske dagens bästa spik i form av 6 Olivia Lavec. Jag har mycket svårt att se henne förlora detta lopp…
Även i V75-6 hittar vi en fin spik, denna gång i form av ”Luddes” 3 Raja Mirchi. Här kan han ta en lugn start och släpps nog med säkerhet till ledningen av stallkompisarna på spåren innanför… Endast galopp emot..?
I V75-7 blir 2 Chimall T.T favorit p.g.a läget, men jag är inte så säker på att detta är så optimalt läge för Fredrik Perssons häst… Svanstedt har en duo som säkert bjuder upp till kamp och rysaren i loppet är ”Hockeys” 9 Device
Så här ser systemet ut:
V75-1: 2 Bachelores Dream
V75-2: 11, 3, 5, 4, 9
V75-3: 10, 1, 9
V75-4: 9, 11, 3, 6, 4
V75-5: 6 Olivia Lavec
V75-6: 3 Raja Mirchi
V75-7: 10, 2, 5, 9
300 rader / 150 kr

Kommentarer

V75 21/8 "Live at Örebro" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *