Ett år har alltså gått sedan senast, och nu är det åter dags för Norrlands största travhändelse.
De lokala tränarna har förstås laddat lite extra, och i vanligt ordning är många fina hästar på plats. Tyvärr är inte jag på plats i år, men som tur är så har ju livesändingarna börjat igen i TV4! Så, med en varmkorv i ena handen och en plastmugg med kaffe i den andra tar jag plats i TV-soffan och höjer volymen tills jag hör hovarna dundra…
Dagens omgång kan mycket väl bli lite favoritbetonad, då vi har två starka spikar i form av 11 Hallsta Lotus i V75-4 och 3 Torvald Palema i V75-6. Jag har mycket svårt att se någon av dem förlora idag. Även 4 Minos Vang i V75-4 och 12 Elvira E i V75-5 är starka favoriter, men jag garderar och hoppas på favoritfall.
Övriga avdelningar då? Första avdelningen ser dock lite klurig ut, men mitt första bud är helt klart 6 Merriment som ser ut att ha en bra chans här. Svanstedts 3 Treecko har dunkel form men åker ändå med på lappen…
Även andra avdelningen ser lite knepig ut, men jag får gå lite kort här och väljer tre hästar. Given på kupongen är 8 G.K.Trademark, formen är på topp men läget är dock lite lurigt…
Sista avdelningen vimlar av duktiga hästar, men med hjälp av uteslutningsmetoden faller mitt val på 10 Year One i detta lopp. 6 Niller lär få kriga i ledningen, och jag tror att Svanstedt medvetet kommer att hålla tempot uppe. Detta gynnar 10 Year One som förhoppningsvis kommer susande på slutet…
Systemet blir så här:
V75-1: 6, 3, 1, 7, 2, 10
V75-2: 1, 3, 8
V75-3: 4, 12, 10, 7, 11, 6
V75-4: 11 Hallsta Lotus
V75-5: 12, 15, 10
V75-6: 3 Torvald Palema
V75-7: 10 Year One
324 rader / 162 kr

Avslutningsvis en bild från fjolårets Open Trot; Nybrink, Hultman och jag...

…och den här filmen tror jag faktiskt inte att jag publicerat förut:


Kommentarer

V75 28/8 "Sundsvall Open Trot" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *