Dagens största favorit är en häst som vunnit 11 av sina 14 starter och tränaren Flemming Jenssen låter helnöjd. Hästen har fullkomligt bollat med sina konkurrenter på slutet och hade troligen hävdat sig riktigt bra om den deltagit i Åby Stora Pris. Jag väljer att gardera…
Med risk för att idiotförklaras så garderar jag alltså omgångens största favorit och i mångas ögon dagens bästa spik. 3 Mathilde Tröjborg må vara ett av de mer stabila ston jag sett, men det är dock ett sto, med allt vad det innebär. Kalla det en magkänsla eller galen gardering, men så här får det bli…
Övriga lopp då? Jag spikar Björn Goop i både V75-3 och V75-4 och hoppas alltså på en ”dubbel-Goop” där. Vinstchansen med 2 Global Investment i Gulddivisionen borde rimligtvis vara god, och troligtvis är inte vinstchansen mycket sämre i nästa lopp, då läget är kanon även där.
Det kan t.o.m bli en ”trippel-Goop” om han vinner med 2 Tamina Silas i V75-5, men där väljer jag dock att dubbla med Jocke Lövgrens 10 Winner’s Rose, som är en riktig tuffing.
Slutligen väljer jag bort ”snackhästarna” 1 Ultradidact i V75-2 samt 2 Caddie Eagle i V75-6 som båda har bra lägen, men som jag inte har någon ”feeling” för alls. Galet eller inte? Vi får se…
Så här ser i alla fall galenskapen ut i systemform:
V75-1: 3, 8, 7
V75-2: 8, 9, 6, 4
V75-3: 2 Global Investment
V75-4: 2 Mellby Turbo
V75-5: 10, 2
V75-6: 11, 1, 4
V75-7: 1, 2, 9, 4
288 rader / 144 kronor

Kommentarer

V75 2/10 "Galen gardering?" — 2 kommentarer

    • Ja, men tyvärr gick det inte så bra denna gång! Men principen är säkert rätt… Jag tar dom nästa gång! He he! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *