Onsdag igen, och Jackpot igen! Även denna onsdag ligger det 11.000.000 kr i potten och ATG kan därmed återanvända all webbgrafik och alla affischer dom tryckte upp förra veckan. Praktiskt. Själv kan jag inte återanvända förra veckans tips, utan får kavla upp ärmarna ännu en gång…
Den knappa tiden medför i vanlig ordning att mina tips ligger sent ute, samt att föranalysen får bli av det mer fåordiga slaget. Som synes garderar jag favoriten i V64-1 och höjer på tipshatten för 5 Bella Hammering. Jag rynkar istället på pannan för orutinerade favoriten 2 Mugger M.M i V64-2 och garderar.
I lärlingsloppet V64-3 går jag mer på kuskarna än på hästarna, vilket medför att jag skippar både favoriten och andrahandaren. I V64-4 hittar vi dagens första (och säkraste?) spik i form av 2 Lewis O.M. I V64-5 låser jag på två hästar jag med 2 Somekindacatch och 10 Twins Vilda.
Slutligen, i V64-6, och dagens sista lopp, så hittar vi dagens skrällvarning. Kari Lähdekorpi själv säger: 6 More Feeling håller absolut toppform. Hon står bra inne i loppet och har ett spår som hon öppnar snabbt ifrån, så egentligen är jag förvånad att hon är så underskattad i förhandssnacket. Hon fungerar mycket bra både i spets och bakifrån och i mina ögon är det en jätteluring.”
Minns ni Kari’s skrälltips i V75-6 i lördags? Idag tänker i alla fall jag lyssna på honom…
V64-1: 11, 7, 5, 9, 10
V64-2: 7, 12, 3, 2
V64-3: 4, 9, 3
V64-4: 2 Lewis O.M.
V64-5: 2, 10
V64-6: 6 More Feeling
96 rader / kronor

Kommentarer

V64 20/10 "Jackpot igen…" — 2 kommentarer

    • Ja tack, men jag tror nog att jag har ”årgången” eller vad det heter för att inte vinna i spel… Jag kämpar nog i motvind mot fru Fortuna… Ger mig dock inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *