Ja, det är riktigt fina lopp idag då Solvalla bjuder på rena ”lyxtravet” med Breeders Crown uttagningar där tolv finalister i varje klass går vidare. Det är alltså ovanligt fina hästar för att vara en onsdag! Som vanligt när vi bjuds på lopp av denna klass så är det dock risk för favoritparad och därmed låg utdelning, men jag hoppas att jag har garderat på rätt ställen idag…
Jo, självklart har jag velat och våndats angående mina inledande spikar, men slutligen bestämde jag mig för denna tuffa öppning av omgången. 2 Raja Mirchi kan väl bara förlora V64-1 med galopp, men den lätta ”hysterin” kring 1 Update i V64-2 gjorde mig lite mer orolig…
När jag sedan läste att ”Bergharn” tyckte att det bara var en fördel att få gå utvändigt samt att ”den hästen har vi slagit förut” så blev jag lite lugnare. Formen ska dessutom vara på väg spikrakt uppåt. 2 Kadett C.D är den bästa hästen i loppet. Punkt. Dessutom tycker jag att ”Tarzan’s” hästar brukar ha lite för ”svajig” form.
Lite samma princip gick jag efter i det avslutande loppet. 8 Red Hot Dynamite är den bästa hästen i loppet. Odiskutabelt. Men formen är det lilla frågetecknet. Läget bekymrar mig mindre…
Övriga lopp är alltså garderade och de ”roliga idéerna” känns som 6 Platinum Shine (V64-3) och 7 Action Wind Ås (V64-4) samt 6 Night Lie Star (V64-5). 1 Copy Tooma i V64-5 är dagens stallskrik, men hästen har egentligen urusel vinststatistik (näst sämst i hela loppet faktiskt). Vågar dock inte ta bort honom från systemet…
Dagens blänkande V64-rad ser ut så här:
V64-1: 2 Raja Mirchi
V64-2: 2 Kadett C.D
V64-3: 4, 2, 1, 5, 6, 8
V64-4: 5, 8, 10, 7
V64-5: 9, 7, 6, 10, 1
V64-6: 8 Red Hot Dynamite
120 rader / kronor

Kommentarer

V64 27/10 "Lyxiga lopp…" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *