Allt mitt pluggande inför onsdagens V64:a resulterade i ett praktfiasko (1 rätt), så idag provar jag att plugga lite mindre istället! Skämt åsido så har jag återigen varit lite för lat och inte läst på så mycket som kanske vore brukligt. Jag förlitar mig istället lite på det faktum att efter en ovanligt vinstfattig period så borde rimligtvis, rent statistiskt, en vinst vara nära nu. Jag står helt enkelt på tur för vinst!
Idag blir det inget livetrav för min del. Tyvärr hade jag missuppfattat hur och när ATG/Rixallsvenskan bjussar på livesändningarna. Vid närmare undersökning visade det sig att det är fr o m den 1 mars och därefter tre månader framåt. Dvs samtidigt som den ordinarie livesändningen återkommer i TV4 på lördagarna! Äsch, jag borde ha förstått att dealen var för bra för att vara sann!
Jag får nog helt enkelt acceptera att lördagstravet en tid framöver endast kommer att bestå av det korta sammandraget kl 18.00. Eller så biter jag i det sura äpplet och pungar ut med ca 300 spänn för livesändningarna under dec, jan och feb. Detta tål att funderas lite på, men just i helgen blir det dock inget livetrav. Om jag ska köpa ATG Live så får det bli fr o m den 1 december.
Dagens omgång avgörs på Jägersro, med Svensk Uppfödningslöpning i V75-4 som huvudattraktion. Dessa unghästar är knappast något att lita på, men enligt de flesta källor jag förlitar mig på så är 2 Global Noble något utöver det vanliga, så jag singelstreckar denne på vinst och förlust…
Det är kluriga lopp, men fler singelstreck behövs. En stor portion tur behövs nog för både mig och Peter Ingves om han ska vinna med 9 Nu Nu Hill i V75-1. Men jag står ju, som sagt, på tur för vinst, så det kanske kan gå vägen!
Någon som verkligen står på tur för vinst är Lähdekorpis slitvarg 2 Persos Seaman i V75-7. Riktigt bra läge idag, samt rejält kuskplus, kanske kan bättra på den dystra resultatraden? För både honom och mig…
V75-1: 9 Nu Nu Hill (2, 1)
V75-2: 5, 6, 4, 3, 7
V75-3: 10, 11, 1
V75-4: 2 Global Noble (9, 1)
V75-5: 7, 14, 4, 6, 15, 10, 11
V75-6: 12, 9, 10
V75-7: 2 Persos Seaman (3, 1)
315 rader / 157, 50 kr

Kommentarer

V75 20/11 "På tur för vinst…" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *