Visst har jag vetat om att ATG Play finns och att både V65, V64 och V75-loppen läggs upp där i efterhand. Cirka en timme efter att TV-programmen sänts så ligger de på atgplay.se för allmän beskådan.
Praktiskt om man inte kan se dem då de sänds och dessutom skulle råkat glömma att spela in. Jag har dock programmerat in s.k ”återkommande inspelning” så för min del kan jag inte missa travsändningarna. Mina inspelningsapparater spelar in travet, varje onsdag och lördag, oavsett om jag tittar eller inte. Alltså är ATG Play inget för mig, har jag därför tänkt…
Men, jag har inte tänkt på att även de separata loppen läggs upp, och detta max en kvart efter respektive målgång. Det innebär därför att V75-loppen läggs upp ett efter ett under lördag eftermiddag. Börjar man att titta vid, låt säga, 16-tiden så finns med andra ord större delen av omgången att titta på. Och medan man tittar fylls resterande lopp på…
Visst, det är inte detsamma som ATG Live, men är man nyfiken så kan man alltså börja rätta sin V75-rad långt innan TV4 sänder sammandraget kl. 18.00.
Dessutom är det ju helt gratis. Hm, det känns onekligen lockande att testa detta nu på lördag…

Kommentarer

ATG Play – räddaren i nöden? — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *