Riktigt stora pengar att spela om idag, och jag hoppas att jag åtminstone kommer att få ta del av en fyrtiosjundedel av den tilltagna potten. Med dessa pengar skulle jag köpa ett stort värmetält och leja en byggfirma som kom hit och byggde om vårat vinterisolerade uterum, som för tillfället inte går att använda pga vattenskada.
Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så blir det spännande att se 9 Super Lights comeback i V75-3. I sulkyn sitter dessutom ingen mindre än Erik Adielsson. Det blir även spännande att se vad 6 Iceland kan prestera med Björn Goop i sulkyn. Att 1 Triton Sund alltid är farlig med Örjan Kihlström bakom sig vet vi såklart redan. Detta blir en uppgörelse som bara inte får missas! Jag streckar faktiskt alla tre, eftersom jag inte har en aning om vem som står i vinnarcirkeln när krutröken skingrats…
Det blir tyvärr inte någon ingående föranalys idag, men hästar att hålla ögonen lite extra på idag är bl a 4 Rocky Race i V75-1 och 8 Putte Topline i V75-6. Båda hästarna kan överraska och bör absolut finnas med på kupongen.
Dagens omgång bjuder på flera jämnstreckade lopp och min chansspik på 4 Mitt Popcorn i V75-4 är ett långskott. Hästen har trots allt en hel del kvar att bevisa, men å andra sidan har inte kusken Björn Goop det. I ett öppet lopp så är det en eller alla i min ögon. Jag chansspikar eftersom en klok spelexpert för ett tag sedan skrev:”Mitt Popcorn har inte bara ett roligt namn och är en vacker skimmel att se på, det är även en riktigt duktig travare…” 😉
V75-1: 1, 6, 4
V75-2: 9 Hallsta Lotus
V75-3: 6, 1, 9
V75-4: 4 Mitt Popcorn
V75-5: 10, 13, 11, 5, 8, 12
V75-6: 8, 1, 10, 11, 6
V75-7: 3 Global Limousine
270 rader / 135 kronor

Kommentarer

V75 27/11 "Jackpot med 47 miljoner" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *