Det är ju V75 först i morgon, och gångerna jag spelar på V65 går att räkna på ena handens fingrar… Men, (annan)dagen till ära så är det hemmabanan Bergsåker som står som värd. Ledig som man är så ögnade jag igenom propositionerna och mina ögon fastnade faktiskt direkt på två spikar. Sedan är det ju endast fyra lopp kvar, varav två som jag delegerar till dubbel.se (dom har faktiskt hjälp mig mer än en gång till fina DD-vinster). Alltså bara två lopp kvar som jag därmed streckar på ”lite hejvilt” och hoppas på tur. Klart man är seriös!
I V65-1 så borde rimligtvis min ”favorit-isbjörn” 9 Stamping ta hem segern enkelt i denna omgivning. Han har inte haft en lika bra säsong i år som i fjol, men det har faktiskt lossnat mer och mer. Jag var ett tag inne på att trots allt gardera med 5 Lomar, men han ströks sent ur loppet så då blev spiken enkel! Heja Stamping!
Oj, V65-2 känns som djupt vatten och jag streckar på lite efter att ha jämfört tider och resultat. Jag är ganska så obekant med hästarna, men det känns givetvis som om Bergh sitter på leken med 5 Slavko, trots att den senaste insatsen knappast gjorde någon glad…
V65-3 känns ännu svårare och jag tar till den riktigt breda penseln här. Jag är tyvärr riktigt obekant med dess pållar, men hoppas att jag ändå lyckas fånga vinnaren med min stora håv…
I V65-4 hittar vi nästa spik och det är givetvis 15 Kick Party. Resultatraden är kanske inte alltför smickrande, men titta på vilka hästar han normalt möter. Han var fyra i mål senast efter Cash is Fun Zaz. Gången innan kämpade han med äran i behåll mot Maxwell Mayday, Elliot Hall, Global Limousine och Gills Abbe! Dagens motstånd ser mer än överkomligt ut för den härdade stayern! Idag vinner du!
Som sagt, dubbel.se fick äran att vaska fram vinnarna i de två avslutande loppen. Det blir ännu spik i V65-5 i form av 2 Odin Vategård. Jag känner själv inte till hästen speciellt bra, men den verkar kapabel. Eventuellt kan det vara kuskminus idag och favoriten, 11 Highway to Hell, har så klart kuskplus i form av Roberg Bergh! Nåväl, jag gillar att slå ur underläge…
Det känns som om man ”safe’ar” i V65-6 då man låser på två i form av favoriten 4 Amour Ami och andrahandaren 10 Reven D’Amour! Visst, både 5 Face the Evil och 2 Speedy Gold bör inte underskattas, men visst känns det som om dom kan få tufft att rå på ”de stora grabbarna” här?
Systemet, i all sin enkelhet:
V65-1: 9 Stamping
V65-2: 5, 2, 9, 10, 11
V65-3: 12, 7, 1, 4, 7, 3, 2
V65-4: 15 Kick Party
V65-5: 2 Odin Vategård
V65-6: 10, 4
70 rader & kronor

Kommentarer

V65 25/12 "Stamping fixar segern?" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *