Dagens omgång ser vid första anblicken ganska enkel ut, men är kanske klurigare än vad man kan tro? Det finns visserligen en del starka favoriter men jag hoppas kunna schasa bort någon, samt att jag kanske lyckats vaska fram några riktigt bortglömda guldkorn…
V64-1: 3 Bart Sjöhammar (2, 7)
Jag har svårt att se hur Adielsson ska kunna missa denna frispark med 3 Bart Sjöhammar? Bör ta ledningen och blir nog svårslagen därifrån…
V64-2: 5 Essien (6, 10)
Värsta motbudet har fått bakspår så jag tror på ny chans för ”Stig-Erik” och 5 Essien som faktiskt är en riktigt fin häst. Får dom inte spets så släpps dom nog dit, sedan blir det svårt för övriga…
V64-3: 7, 1, 8, 3, 5, 4 (2, 6)
Riktigt svårt lopp och jag streckar nästan hela fältet här. 5 Perfect Toll och 4 Nero Capar har gått fina tider och jag hoppas så klart på skräll…
V64-4: 5, 9, 12 (7, 11)
Dagens största favorit och jag garderar (det börjar kännas som typiskt mig faktiskt). Men jag gillar inte stora favoriter med små bankböcker! 9 Lover Boy Laday har kapaciteten som krävs om favoriten skulle svika och kan vara ett av mina guldkorn idag!
V64-5: 4, 10, 7, 3, 6, 2 (1, 5)
Det skulle kännas lite väl djärvt att spika 4 Berlusconi, då hästen faktiskt har lite att bevisa i sitt livs andra lopp… Dessutom tror jag mig hittat ytterligare guldkorn i form av 6 Home Sweet Home och 2 Zefiras Kavat
V64-6: 11 Muscles of Gold (7, 10)
Visst fixar väl 11 Muscles of Gold detta, trots tillägg? Jag chansspikar då det ser mycket öppet ut bakom min idé, som snarare är en guldtacka än ett guldkorn…
108 rader / kronor

Kommentarer

V64 26/1 "Små guldkorn..?" — 2 kommentarer

    • Man får väl försöka göra det så lättläst som möjligt för de få läsare man har… 😉

      Ikväll håvar jag in lite fina pengar ska du se…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *