Personligen föredrar jag en spansk brandy som avec, men vinner min chansspik idag så får jag nog hälla upp en calvados i kupan istället. Dagens Jackpot-omgång på Eskilstuna lockar med hela 50 miljoner och har inledningsvis starka favoriter. Gissa om jag har våndats över om jag ska spika eller gardera…

V75-1: 3 Baht Launcher (7, 6)
Det får bli spik! Hur jag än försöker så ser jag inget vettigt motbud. Goop tar över ledningen och dirigerar från start till mål…

V75-2: 12 Truly Devoted (11, 13)
Om distansen varit kortare hade jag garderat. Adielsson själv tror på vinst, och han brukar inte ha fel angående sina egna chanser speciellt ofta… Jag spikar även här alltså!

V75-3: 9, 8 (1, 5)
I det andra kvalloppet till Olympiatravet hittar vi två hästar som sticker ut rejält. 9 Quarcio du Chene har dressyrtränats för att få bukt med hetsigheten och det är mycket positiva tongångar från stallet. Jag dubblar dock med 8 Wellino Boko som tveklöst är loppets bästa häst, men som varit ifrån väldigt länge…

V75-4: 4, 3, 7, 11, 10, 9, 6 (5, 8)
Som synes av rankningen tror jag inte mycket på favoriten 6 The Man. Vis av förra helgens olyckliga bortplockande av en favorit jag inte trodde på (Goldcrest i V75-4) så får han ändå vara med på kupongen! Svårlöst, öppet lopp…

V75-5: 1, 15, 2, 8, 5, 4 (3, 13)
Ännu ett svårlöst lopp där jag tror mest på 1 Be Delicious. Lyckas Takter hålla ledningen är mycket vunnit. Skrällvarning på 15 Dance Joss som nog kan avsluta bra om det blir överpace i loppet. Varning även för 4 Liza Radley som har knallform, men knappast kuskplus..?

V75-6: 4 Calvados Crane (5, 10)
Dagens chansspik! Det finns förstås risk att 4 Calvados Crane dras in i en spetsstrid då många vill till ledningen här. Men jag hoppas Peter Eriksson håller huvudet kallt. Satt fast med krafter sparade senast, revansch idag?

V75-7: 9, 12, 3, 6, 8 (2, 10)
Riktigt svårlöst avslutning där jag helst hade velat ha med ännu fler hästar! 8 Marshal Hackstable är en riktigt fin häst som nyligen gjort comeback efter skada. Ser bara bättre ut för varje lopp och måste med på kupongen. Likaså 6 Jasper Lane som regelrätt besegrade både 9 Felix Vingboons och 3 Incredible Accent senast…

420 rader / 210 kronor


Kommentarer

V75 26/3 "Calvados, någon?" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *