Lustigt när man efter en V75-omgång känner sig hyfsat nöjd, fast man i princip inget vann. Fem femmor och halva insatsen tillbaka är inte mycket till vinst! Men trots detta är det faktiskt inte mycket jag vill ändra på i efterhand, även om jag så klart önskar att marginalerna kunde varit lite mer på min sida…

I V75-1 galopperade favoriten 5 Haraldinho och 3 Pitch Command kunde ro hem loppet och inleda en fin segersvit för Per Lennartsson. 11 Kalle Palema kom i mål som god trea och är värd att spelas även nästa gång…

I V75-2 fick tyvärr 9 Elles W.Phedo en totalt omöjlig resa av Ulf Eriksson. Hade möjlighet att avancera framåt från tredje utvändigt, men valde att sitta kvar när ”tåget gick” i tredjespår. Fick backa sig ur hela klungan och runda hela fältet i fjärdespår. Avslutade ändå strålande och kom på en hedervärd fjärdeplats! Ibland räcker det inte bara med form!

I V75-3 hade jag ”fegat” lite, men även ”kryddat” med lite bortglömde 8 Rutger Raket som outsider. Avslutade sylvasst och var tvåa i mål. Vinner snart till fina odds!

V75-4 kändes galet svårt på förhand, men Kihlström lyckades sätta favoriten och därmed blev ju loppet ganska enkelt, så här i efterhand… Slöseri med streck alltså…

Även kallblodsloppet V75-5 visade sig vara precis så enkelt som streckprocenten förutsade. Dock fick Svanstedt ”lotsa” in hästen sista biten. Kuskprestation!

I V75-6 hade jag hela fem hästar, men INTE andrahandsfavoriten 5 Marshal Hackstable. Jag har spelat hästen flitigt sedan han återvänt efter en skada, men han har inte riktigt levererat. Idag fick han stå över då jag hade hittat massor med andra potentiella vinnare i loppet. Tyvärr var det just 5 Marshal Hackstable som var bäst idag och jag fick ikläda mig den alltför välbekanta dumstruten!

V75-7 då… Med risk för att upprepa mig för – jag vet inte vilken gång i ordningen nu – så lyckas jag tydligen sätta slutspiken, till fina odds dessutom. Hm, man borde alltså tippa som om varje lopp vore omgångens sista, eller..?

Det är ju påsk och allt, så jag har bestämt mig för att inte klaga på att programledarna är "träiga" och låter som om dom refererar fotboll...


Kommentarer

V75 Efteranalys — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *