Åter igen – på mycket kort tid – så havererar ATG.se strax före spelstopp! Hur är det möjligt? ATG måste ju förlora enorma pengar på dessa fiaskon. Har de inget backupsystem? Vad är det som händer? Och varför går de inte ut med någon information om vad som är fel? Första loppet fördröjdes faktiskt ända till kl 14.50, men vad hjälpte det?

Kan man stämma ATG om det visar sig att mitt system, som aldrig gick att lämna in, skulle ha gett miljoner i vinst? Nä, knappast!

Jag hade som tur är precis hunnit lämna in det system som jag gör tillsammans med min spelkompanjon (det som redovisades i förra inlägget).

Men jag hade även gjort ett eget mindre chansspel, där jag bl.a garderade storfavoriten 6 Indigo Broline som, för bara en liten stund sedan, föll tungt i V75-1. Om jag hade med vinnande 2 Calvados Crane? Jodå! Men p.g.a ATGs tekniska trassel gick det inte att få in systemet före start!

Så här såg i alla fall mitt chanssystem ut, men som läget är nu hoppas jag så klart att det inte ger några pengar alls…

V75-1: 6, 11, 8, 12, 2
V75-2: 6 Gossip’s Winner
V75-3: Maharajah
V75-4: 1, 11, 6
V75-5: 12, 4
V75-6: 2, 7, 5, 1, 10, 9
V75-7: 9 I Won’t Dance


Kommentarer

Skandal, ATG! — 1 kommentar

  1. Puh, Gossip’s Winner torskade i V75-2! Nu kan jag slappna av lite och slipper formulera stämningsansökningar till ATG! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *