Solvalla får vila (för städning?) efter elitloppet, så dagens V64:a är förpassad till milebanan Tingsryd. Det är en trixig omgång, och mitt system kan ge allt från 0 till 6 rätt. Hoppas förstås på det sistnämnda, men min vinststatistik på slutet säger annorlunda…

V64-1: 9, 4, 7, 8, 5 (2, 6)
En svår inleding! Att ta alla hästar hade inte varit helt fel, men börsen säger annat! Men jag tror rätt mycket på lågstreckade 7 T.X.Zoogood och 8 Neo Smed så dessa måste absolut med på lappen…

V64-2: 4, 6 (2, 12)
4 Cuba Libre har nog fina chanser, men blir idag tränarkörd. Jag vill därför gardera och tar även med 6 Najz Apollon med en betydligt mer rutinerad kusk i sulkyn…

V64-3: 1, 8, 6, 11, 5 (2, 3)
Riktigt svårtippat stayerlopp och även här hade det varit skoj med en större budget. Jag hoppas jag fått med segerkandidaterna och vill varna lite extra för 11 Louisville Ås som enligt tränaren trivs extra bra på just Tingsryd…

V64-4: 7 O’Lady Laser (4, 10)
Jag går emot favoriten och spikar Jocke Lövgrens 7 O’Lady Laser här. Jag tror dels att mannen kör med rejält självförtroende nu, men framför allt så verkar han ha snurr på stallet. Dom tror på rekordsänkning idag, och det hoppas så klart även jag på!

V64-5: 1, 7 (3, 2)
Kanske tar snabbstartande 7 Vekas Pride ledningen här? I så fall kan loppet vara över, men spetsstriden känns oviss. Jag vågar därför inte ta bort favoriten 1 Henke Diablo så det får bli ett ”lås” här…

V64-6: 5 Vendi (4, 3)
Det känns lite som kusken emot här, men man kan inte alltid spika Goop! Jag tar en rejäl rövare här och hoppas att det visade sig vara rätt drag! 5 Vendi har visat goda fartresurser, spåret är bra och favoriten hoppade faktiskt senast…

100 rader & kronor


Kommentarer

V64 1/6 "Trixigt på Tingsryd" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *