Joke Face är minsann inget skämt! I år har den storvuxne hingsten med det karaktäristiska utseendet vuxit in i den högsta eliten. Kanske sätter han dem alla på plats idag..?

Härligt med en extra V75-omgång när man har semester! Man har ju faktiskt lite mer tid att plugga då än när man jobbar. Det är en svårlöst omgång och dess absoluta höjdpunkt är så klart Hugo Åbergs Memorial. Det kan bli fina pengar på sju rätt idag, och självklart hoppas jag få ta del av dessa!

V75-1: 12, 1 (6, 7)
Jag chansar att gå kort i inledningen. 12 Staro Divine kan absolut vinna detta, trots utgångsläget. Full fart framåt passar denna häst! Kanske, kanske kan Åke lyckas hålla undan med 1 Ågårds Lars, som med största säkerhet tar ledningen här.

V75-2: 10, 2, 11 (5, 4)
10 Dollar Access möter nu enklare motstånd, men har en besvärligt läge. 2 Lord Rocket leder troligtvis loppet, kanske ända in i mål? De utländska gästerna är mycket svårbedömda, men jag plockar i alla fall med en av dem, 11 Your Love Lois.

V75-3: 6 Truculent (4, 3)
Fem raka vinster och en andraplats på sex starter talar sitt tydliga språk. Den något sämre insatsen senast berodde på dåliga blodvärden och en hovböld. Enligt tränaren är hästen nu åter i fint slag och jag tror att detta är en riktigt bra chans! Spik!

V75-4: 4 Blacktuxwhitesocks (10, 2)
4 Blacktuxwhitesocks har härdats i riktigt tuffa sällskap på slutet, vilket delvis kan förklara ”äggen” i raden. Kuskförstärks med Goop i sulkyn, snabb ut och trivs med distansen. Spik!

V75-5: 15, 14, 9, 6 (12, 10)
Kanske fixar Svanstedt att runda alla med 15 Conrads Linsan? 14 Rania tassar troligtvis med i dess rygg och kan få en fin resa. 9 Jasmine Broline håller absolut toppform och kan utamana, liksom 6 Lizas Irja som körs barfota runtom idag.

V75-6: 4, 2, 5, 1, 7, 9 (8, 3)
Dagens höjpunkt – Hugo Åbergs Memorial! Kanonhästar i kanonform! I princip alla hästar i fältet kan vinna detta lopp, därför målar jag på rejält! 4 Joke Face har tagit steget upp bland de rikigt stora i år och kanske kan överraska från bra läge och med optimistisk kusk?

V75-7: 6, 7, 13 (10, 1)
Avslutande loppet är ett långlopp på 3140 meter och utgångsläget för Adielssons egenägda 13 Trade East behöver inte vara alltför dåligt. Men hinner han förbi snabbfotade 6 New Line eller 7 Lexus Lavec..?

432 rader / 216 kronor


Kommentarer

Extra V75 26/7 "Hugo Åbergs" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *