Borde förstås varit på plats på Bergsåker, men både inträdessumman, de dåliga parkeringarna och trafikplaneringen (tog en oändlighet att ta sig därifrån förra gången) får mig att välja tv-soffan och stugvärmen istället. Ok, jag är kanske en bekväm typ dessutom! Travbana, soffa eller var man än befinner sig, spelet är detsamma och här kommer mina idéer:

V75-1: 12, 7, 9 (11, 4)
Jag väljer att snåla lite i inledningen, och det kan förstås straffa sig. 12 Womanizer gav sig senast mot en Svanstedt-häst (Youpie) som kördes av Per Lennartsson. Repris eller revansch?

V75-2: 1, 7 (3, 5)
Jag vågar inte spika 1 Kriss Kross Face då motståndet idag är betydligt tuffare än det han mött i de senaste vinsterna. 7 Dante Sund har springspår och kanske rent av snor ledningen av 1 Kriss Kross Face?

V75-3: 4, 8, 1, 3 (5, 6)
Med dessa fyra känns det någorlunda garderat. Per Lennartson har en fin duo med bra lägen. Om Troels Anderson lyckas hålla ledningen med 1 Quicksilver är det förstås en bra chans. 8 Daro Later kommer flygande med en ”patenterad Svanstedtare”..?

V75-4: 5 Hallsta Lotus (2, 3)
Allt annat än seger innebär förstås ”korsdrag i kuponghögen”. Idag finns dock inget finskt monster i startlistan…

V75-5: 1, 2, 11, 15 (13, 14)
Svårlöst lärlingslopp och jag hade gärna streckat på med fler hästar om plånboken tillåtit. Jag hoppas jag fått med de som behövs…

V75-6: 5, 3, 4, 2, 9 (6, 10)
Dagens höjdpunkt och ett riktigt svårlöst lopp! I princip kan alla i startfältet vinna, men jag begränsar mig till att strecka halva startfältet! Ska bli spännande att se vad 5 Joke Face kan uträtta.

V75-7: 3 Helge Palema (4, 6)
Svanstedt har en tuffing i 3 Helge Palema och jag tror att han leder från start till mål. Var inte som bäst senast, men kördes inte av Åke då…

480 rader / 240 kronor

PS. Bilden är ett fotomontage, och mannen på bilden är inte jag…


Kommentarer

V75 27/8 "Sundsvall Open Trot 2011" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *