Det blir dubbelt så mycket V75 i helgen eftersom vi har en extra V75-omgång imorgon (söndag) med Svenskt Travderby! Kul så klart, men även en aning hektiskt! Helgen till ära är vi dessutom tre som delar på insatsen, så nu gäller det att få in lite kulor! Jag kör vidare på den ”okomplicerade linjen” eftersom det faktiskt gav lite återbäring i onsdags. Nu kör vi!

V75-1: 2 Mellby Sambuca (5, 10)
Här har vi en häst med vinnarskalle! Visserligen hårdare motstånd idag än senast, men jag tror knappast vi sett botten i den här hästen ännu. Spik!

V75-2: 5, 1 (4, 2)
Jag försöker gå kort i detta lopp och kör ett s.k ”tvåhästarslås”. Någon av dessa känns som den trolige vinnaren, men jag önskar att jag haft råd med min första reserv 4 Unleash Face också!

V75-3: 6 Sebastian K. (5, 7)
Jag väljer att ta ställning i gulddivisionen. 6 Sebastian K. har mött riktigt tufft motstånd och är snabb ut. Kanske tar ledningen, men jag tror han grejar det även utan spets… Spik #2!

V75-4: 7, 1, 10 (12, 6)
Lågklassigt, och jag streckar en trio som känns förnuftig. Bakom dessa tre är det vidöppet, vilket tydligen spelarkollektivet också insett, om man ser till strecklistan…

V75-5: 1, 14, 13, 5, 3 (15, 12)
Lärlingslopp och nu kommer sparade streck väl till pass! Jag hade gärna streckat minst halva fältet, men nöjer mig med fem hästar och förpassar ”überlärlingen” Untersteiner till första reserv. Ödesdigert..?

V75-6: 1, 6, 2, 3, 5, 12 (4, 7)
Jag köper inte 12 Torgil lika lätt som många andra. Visst, han är kapabel men även väldigt krånglig. Två vinster i enklare sällskap och två galopper är facit i år. Galopperade senast och är faktiskt endast en av flera för mig i detta lopp…

V75-7: 8, 7 (1, 9)
Återigen ett ”tvåhästarlås” då jag väljer att gardera Lennartssons 8 Nahar. Har visserligen sett allt mer stabil ut på slutet, men Svanstedt och 7 Covington Ås utnyttjar givetvis minsta lilla felsteg som favoriten råkar ta…

360 rader / 180 kr


Kommentarer

V75 3/9 "Dubbelt upp!" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *