Åter stundar en travbatalj mellan de två nordiska grannländerna. I vanlig ordning dominerar de norska kallbloden, medan det är övervägande svensk dominans i de övriga loppen. Dagen till ära är det dessutom supermegajackpot, men jag har valt att inte göra ett alltför tillkrånglat system. Jag köper alltså flera av de stora favoriterna och garderar i de mer jämnstreckade loppen. Därmed blir jag knappast ensam om 7 rätt, men hoppas kunna vara med och dela på pengarna. Vi får se efteråt om det var rätt tänkt eller inte…

V75-1: 11, 5, 7, 2, 4, 3 (6, 1)
11 Mack Pointer är min första häst i loppet, och när Veijo dessutom säger att ”bakspår snarare är en fördel” så var jag nära att spika! Men, det är inte så kul att åka ut redan i första loppet så jag streckar på.

V75-2: 8 Rockefeller F (3, 6)
8 Rockefeller F har gått från klarhet till klarhet och har nu fyra raka segrar. Motståndet hårdnar och läget är besvärligt, men det är lång distans så jag hoppas att Johnny Takter löser detta ”på vägen”…

V75-3: 5, 12, 1, 7 (2, 11)
Svanstedt’s 5 Juicy Face är dagens i särklass största favorit, men den här köper jag inte rakt av! Läget är snävt och hon är besvärlig från start. Gardering med andra ord!

V75-4: 4 Fantoccini (7, 6)
Hockey’s 4 Fantoccini bör ta hand om ledningen och därmed är förstås mycket vunnet. Motbuden är förstås flera, men jag väljer att chansspika för att spara streck…

V75-5: 7, 10, 2 (3, 11)
Kallblodslopp med många hästar som jag knappt hade hört talas om innan! Favoriten 7 Gomnes Tornado är tydligen ett ”monster”, men inte alltid travsäker. Jag garderar därför…

V75-6: 4 Hard Cider (6, 2)
Dagens tredje favoritspik, och jag inser förstås att jag valt en trist och lite feg väg idag. Men Svanstedt’s 4 Hard Cider borde faktiskt ha fina möjligheter att ta hem detta.

V75-7: 3, 11, 9, 15, 8, 6 (13, 12)
Omgången avslutas med ett riktigt svårlöst långlopp, och jag har faktiskt sparat en del streck just därför. Om jag, mot förmodan, sitter med sex rätt inför detta så borde det kunna gå vägen!

432 rader / 216 kronor


Kommentarer

V75 24/9 "Unionstravet" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *