Hm, vad ska man säga? Det var en på förhand nästan omöjlig omgång att bena ut och jag höll förhoppningarna låga. ”Spelade safe” ifall det trots allt skulle bli någorlunda favoritbaserat, med tanke på relativt låg insats.

Nu blev det ju en rejält svår omgång att pricka in! Även om jag kört ett ”tuffare spel” så kan jag med säkerhet säga att det knappast gått speciellt mycket bättre. Ingen idé att gråta över icke-spilld mjölk med andra ord!

Det var dock en underhållande omgång med en del överraskningar och jag måste bara få framhålla vilken tillgång ”mäster” Stig H är som bisittare i livesändningen i TV4+ (eller ”Sjuan” som den nu kallas av någon obegriplig anledning). Hans analyser både före och i loppen är i sig anledning att skippa de totalt sterila loppen på ATG Live, eller att för den delen se en stympad sammanställning senare.

Stig H är en otroligt kunnig hästmänniska och jag hoppas TV4 betalar honom därefter. Han är en stor tillgång för TV-tittande travspelare (med hästintresse) och jag hoppas verkligen att han fortsätter att dela med sig av sin kunskap under lång tid framöver…

Dagens Kloker går alltså till Stig H!

Omgångens rätta V75-rad:

V75-1: 11 Mack Pointer (15%)
V75-2: 4 Gazza Crown (3%)
V75-3: 10 Global Kitten 6%)
V75-4: 4 Fantoccini (40%)
V75-5: 7 Gomnes Tornado (38%)
V75-6: 6 Sanity (18%)
V75-7: 4 Grand Tealight (9%)

Utdelning: 7 rätt 5.997.420 kr (6 rätt 9.977 kr – 5 rätt 398 kr)

Imponerande uppvisning mot tufft motstånd! Sanity har verkligen bevisat hur bra han är gång efter annan, och visade idag att han fortsätter att utvecklas.


Kommentarer

V75 Resultat & efteranalys — 5 kommentarer

  1. Satt på upploppet och trodde Uhrberg skulle fixa mig sex rätt och en skön klump med femmor. -Icke sa Nicke! Han valde att galoppera istället… 😛 Fick tröst i av form av en sniken femma… …och lite whisky nu på kvällskvisten. 😛

    • Tjena! Har precis upplevt ännu ett nederlag på V64, så nu är det väl dags att växla om till V75. Noterade att bjuds på dubbla V75-or i helgen!

  2. Go’ kväll!

    Såg också det först igår faktiskt, angående dubbla V75 till helgen. Får se om jag lirar på söndag. Om det blir, blir det blott ett spontansystem, ett litet. Börjar redan kännas bekväm med det systemet jag har tagit ut preliminärt till lördag och det är ovanligt så här tidigt i veckan. På tal om nederlag går det troll i pokern nu. Kvittar hur man bettar, blir nedsynad och torskar på river mot tre-out:are. Trist. Funderar på att ta ett poker-break och omgruppera. Nåväl, på lördag, då är det dags! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *