Dagens V75:a består av finaler i nästan varje lopp. Så gott som alla favoriterna har dokumenterad form. Jag säger inte ordet, men visst är det en viss risk..? I vilket fall, så kör jag på enligt min nuvarande filosofi, dvs ”inte-krångla-till-det-i-onödan”-metoden.

I vanliga fall ändrar jag dessutom ofta in i det sista. Det system som kvällen innan kändes så färdigt får genomgå flertalet revideringar strax före inlämning. För det mesta gör tyvärr dessa revideringar varken till eller från.

Det brukar liksom gå åt skogen ändå.

Det här systemet är faktiskt helt orört sedan igår och nu får det bära eller brista. Jag lämnar dessutom in det i god tid vilket därmed omöjliggör sena ändringar. Sen far jag upp till stallet och hjälper frugan med ”de riktiga hästarna”.

Travet får jag se inspelat lite senare. Nu kör vi!

V75-1: 5 Mellby Sambuca (8, 3)
Fint läge och bevisad toppform. Toppchans helt enkelt!

V75-2: 5, 11, 3, 9 (2, 6)
11 Mack Pointer var lysande från liknande läge senast. Men får Åke överta ledningen med 5 Daro Later kanske han tar dagens andra seger här?

V75-3: 6, 5, 4, 8 (9, 3)
6 Joke Face vinner detta om inte ”Melander-ligan” kör taktiskt emot. Fast så får man väl inte göra, eller..? 8 Global Investment kan aldrig helt räknas bort.

V75-4: 5 Oolong (1, 3)
Svårlöst lopp som jag blundar och spikar i. Hultman har en mycket hög segerprocent och han är mästare på att pricka in formen. Vidöppet bakom så jag chansspikar!

V75-5: 3, 1, 5, 6, 12, 11 (9, 15)
Dagens största favorit garderas! Dels för att det är stolopp och dels för att flera av konkurrenterna låter kaxiga. Det kan bli fart på tillställningen vilket dessutom gynnar tilläggshästarna. Jag tar faktiskt med alla Svanstedts hästar i loppet!

V75-6: 2 El Sueco (5, 11)
Ulf Ohlsson själv är optismistisk och ser detta som sin bästa chans idag. Formen är på topp och läget är kanon. Sagan om El Sueco är ju dessutom nästan för bra för att vara sann. Jag spikar från hjärtat!

V75-7: 9, 4, 5, 10, 2 (3, 6)
9 Mathilde Tröjborg krossar troligtvis motståndet i sedvanlig ordning, men ston är ston och jag väljer att gardera. Har hon en dålig dag finns det flera segeraspiranter! Dessa toppston besegrar faktiskt varandra om vart annat och dagsformen kan fälla avgörandet.

480 rader / 240 kronor

Dagens Dubbel (10 kr) enligt avd 6 & 7


Kommentarer

V75 1/10 "Helt orört" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *