Tur att jag inte lyssnade på mig själv, utan gick på vad Erik och Stig H sagt i intervjuerna. Orutinerade Kimono Pearl vann ju enkelt i V75-5 (och tripplar därmed i ett nafs sina insprungna pengar). Oj, här tror jag Stig H fått fram en riktig klassklättrare!

Tyvärr plockade jag bort 4 Calvados Crane före inlämning, men än värre var att jag trodde jag hade honom på dubbeln, men det visade sig att jag ändå missat att kryssa i honom vid inlämning hos ATG.  Ingen DD-vinst på 185 kr med andra ord… :-(

Lat som jag är så ”lånar” jag helt sonika rätta raden från TV:

För egen del landande jag alltså på fyra femmor och det känns förstås lite snöpligt med den borttappade DD-vinsten. Men vad kanske värre är; i de två lopp jag missade hade jag vinnaren som första reserv!

Mycket små marginaler i tipstänket hade alltså lika gärna kunna inneburit 27.000 kr i vinst istället för ynka 120 kr! Sånt svider förstås lite också, men det är bara att blicka framåt… Snart är det onsdag!

Inte helt ovanligt så sitter slutspiken som en smäck! 4 Maxwell Mayday måttas in snyggt av Johnny Takter. Jag får så klart beklaga att jag inte sätter resterande lopp lika elegant. Den dagen jag kommer på hur så lovar jag sju rätt på en enkelrad! ;-)


Kommentarer

V75 Resultat & efteranalys — 2 kommentarer

  1. Ja du, i lördags torskade man på små marginaler. :)

    Imorgon ska jag till Axevalla med några barndomskamrater samt även nya polare. Ska bli skoj! Var länge sedan man var på banan IRL.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *