Att fylla år påverkar tydligen inte alls turen när det gäller V75! Trots att mitt eget, något vågade, system ackompanjerades av två Harry-system så gick det i vanlig ordning åt skogen... En trisslott gav i alla fall 25 kr och DD:n i Lördagspåsen gick in så detta "återinvesteras" nu på onsdag...

Förutom magplasket jag delade med en majoritet av spelarna i och med spiken på 9 Global Midnight i V75-1, så hade jag två ”tuffa drag” idag. Visserligen baserade en hel del på magkänsla men även på en del annan information, men båda dessa levererade tyvärr inte

Jag talar så klart om mina spikar 3 Clear Sign i V75-3 och 2 Zander i V75-7. Den förstnämnde var dock hyfsat godkänd som trea i mål, medan den andre fick lucka på upploppet men hade ingenting att ge. Formen var ju förstås ett frågetecken där, och jag chansade alltså fel!

Som synes så fanns så gott som alla vinnarna bland mina reserver i de lopp där jag föll, men det hjälper ju föga:


Tre ynka rätt blev istället det hårda resultatet, i en omgång där utdelningen landade på blygsamma pengar. Nedslående! Men just nu går tipsen ovanligt tungt, så därför passar det kanske ganska bra med en liten ”time out”..?

Jag och familjen reser nämligen till varmare trakter några dagar under de stundande helgerna, och detta innebär troligtvis att jag uteblir från någon V86/75-omgång. Om så sker framöver så vet ni alltså varför…

Fast, finns det Wi-Fi där jag är så finns ju ATG & WordPress i min iPhone 😉


Kommentarer

V75 Resultat & efteranalys — 4 kommentarer

  1. Önskar er en trevlig semester! Skönt att komma iväg till värmen. God jul och gott nytt år i förskott då. Du får ta nya tag nästa år. Själv tänker jag dock stanna hemma och vinna storkovan, nu när du är borta… 😉

    • Tack detsamma! Vi har visserligen inte åkt än, men jag tänkte medvetet vara lite diffus med när exakt vi är bortresta… Vi kanske faktiskt redan har åkt? Eller… Nä! 😉
      Ingen V86:a för din del idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *