Inga 50 miljoner, men väl 13 miljoner söker en ensam vinnare i kvällens V86-omgång. Inte illa det heller! Dagens system är dock mer eller mindre ett chanssystem, då jag tyvärr inte lyckats finna tid till några djupare studier av omgången. Men, kan man vinna genom att enbart spela på kuskar så kan jag nog vinna på magkänsla och första-intrycket också. En rejäl portion tur krävs förstås också!

Jackpotkvällen till ära syns ingen bollsport så långt ögat kan se, TV4 Plus sänder V86 live större delen av kvällen! Min lättjefulla plan är därför att sjunka ned i soffan med papper, penna, laptop, dricka och tilltugg och heja in mina åtta vinnare. Nu kör vi!

V86-1: 1, 5, 6 (7, 8)
V86-2: 12 Anna Sisu (3, 11)
V86-3: 2, 7, 10, 5, 3 (12, 11)
V86-4: 9 On Her Toes (4, 3)
V86-5: 2, 6, 4, 8 (3, 5)
V86-6: 5, 12, 7 (4, 10)
V86-7: 1, 8, 11 (12, 6)
V86-8: 4 Opal Hall (5, 1)

540 rader / 135 kronor

Kuriosa: Noterade till min glädje och förvåning att ”min” gamla Rixhäst Star Brodde återigen bytt ägare och slutligen tycks ha börjat fungera ordentligt. Han har till och med en god vinstchans i V86-5. Kul!

VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V86 18/1 "Jackpotkväll ikväll" — 3 kommentarer

  • Jag lägger i regel ut mitt inlägg strax intill/efter spelstopp, så det blir kanske inte mycket till hjälp. Men, eftersom det är du, så ska jag ge några snabba tips i förväg:
   Generellt skulle jag rekommendera att strecka Robert Bergh och Ulf Olsson, det är trots allt deras hemmabana och dom har flertalet vettiga chanser! Bergharn brukar se till att ha rejält iordningställt i stallet när ”V75 kommer till stan”. Adielsson och Goop ska dessutom streckas så mycket det bara går, båda har flyt just nu och vinner mest hela tiden…

   Jag har lite skrällfeeling för Conrads Epilog i V75-3, men det är förstås ett långskott. 1 Calvados Crane i V75-6 kan möjligtvis leda hela vägen, men eventuellt garderar jag ändå (t ex 9 Lilljeppe kanske kan överraska om han får en lucka)…

   Tänkte ni vara på plats på banan imorgon..?

   För egen del nöjer jag mig mig nog med 46-tum och behaglig stugvärme, i vanlig ordning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *