…på TV4 Sport, då livesändningen utgår till förmån för något boll-EM. ATG bjussar på ATG Live på webben som plåster på såren, och det är förstås vänligt av dem. Personligen föredrar jag dock live TV-sändningen före ATG Live. Jag gillar diskussionerna i studion, reportagen och möjligheten att trycka på pausknappen på min Boxer när så behövs. Ett kortfattat sammandrag sänds visserligen på TV4 Sport vid midnatt(!) för hugade nattugglor…

Hur många kanaler sänder TV4 på nu? Jag räknade till tio senast och hörde att en till var på väg. Ska då travsändningarna behöva flyttas runt som en het potatis så fort ett slutspel i någon bollsport inträffar?

Nog klagat, bäst att skynda på med både inlämning och blogginlägg för livesändningen på atg.se har minsann ingen pausknapp!

V86-1: 2, 3, 5 (1, 8)
V86-2: 7 Ritano Freight (5, 1)
V86-3: 11, 2, 10 (9, 5)
V86-4: 3, 10, 1, 12, 7, 4, 8 (9, 2)
V86-5: 3 Albright (7, 2)
V86-6: 11 Baron Sundance (9, 8)
V86-7: 4, 1 (5, 3)
V86-8: 6, 1, 10, 11 (3, 9)

504 rader / 126 kronor

DD: 4, 1, 56

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V86 25/1 "Inget trav ikväll…" — 6 kommentarer

  1. Stort lycka till ikväll! Tycker du har ett spännande system på gång. I övrigt vill jag stämma in i klagosången gällande TV4. Men, just ikväll ska jag nog sannolikt lira en pokerturnering iaf, så jag hade oavsett TV-tider sett sammandraget. Om nu bara den här elefanthuvudvärken vill ge med sig, ingen lust att lira en turre med ett gäng elefanter som dansar lindy-hop i skallen… Nu kör vi! :)

    • Lider med dig… Så nära! Trösta dig med att utdelningen inte var tio ggr högre – då hade du mått ännu sämre ;-P

  2. Synd, två rätt till och det hade rasslat till. Bättre lycka nästa gång. Väntar med stort intresse på det stora klippet!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *