Dagens duell är måhända inte riktigt av samma kaliber som den vi bjöds på för två veckor sedan, men idag blir det kanske lite mer spänning i själva loppet! Ja, gulddivisionen ser på förhand ut som en envig mellan Nahar och Spring Erom och frågan är förstås om man ska ta ställning eller gå på den fega linjen? Nä, idag tar jag ställning och spikar!

Det är en riktigt svår omgång vi bjuds på från Halmstad och spikarna är svåra att finna. Det märks om inte annat på streckprocenten där ingen häst sticker ut som solklar favorit. Jag har dock valt en spik till (så klart), men det är en ren chansspik i ett väldigt öppet lopp! 1 Ritano Freight kan knappast hålla upp ledningen i sista avdelningen och det får bli en chansartad resa som jag hoppas att Kihlström är den rätte mannen för. Med fritt i tid så vinner han! Kanske…

V75-1: 3, 4, 1, 2 (12, 5)
V75-2: 2, 4, 1, 5, 3 (10, 6)
V75-3: 3 Nahar (6, 8)
V75-4: 5, 2, 1, 4 (9, 10)
V75-5: 12, 1 (5, 3)
V75-6: 1, 8, 3 (12, 4)
V75-7: 1 Ritano Freight (4, 11)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 11/2 "Ännu en duell!" — 8 kommentarer

  1. Lycka till! Men nu drar vi till stallet och du ska med!!! Lite frisk luft och riktiga hästar gör alla gott… Du kommer att få en kanon eftermiddag, jag lovar!

    • Så här i efterhand så gick det ju inte så bra för någon av oss, tyvärr… Vi laddar kanonerna till nästa gång! 😉

    • Kan knappast klaga! Det blev många fina bilder som nybliven ”hästfotograf”… Travet är som det är! Bara att komma igen!

      • Verkligen många fina bilder på dina flickor. Vi hade stort nöje av att se dem. Fortsätt på det sättet så kommer vi att kalla dig ”mästerfotograf”.

  2. Såg att du också fått inbjudan till Sportsvenssons tippartävling, men såg dig inte bland de medtävlande på sidan ifråga. Har du inte tackat ja? Hoppas vi får se dig som medkombattant. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *