En riktigt klurig omgång serveras från grannlandsbanan Momarken och jag är knappast den ende som lagt pannan i djupa veck inför denna svårlösta uppgift! Det är alltid lika svårt när startlistorna fylls av lite mer obekanta hästar…

Jag väljer att spika från hjärtat i två av dagens lopp. Jag vet att 11 Hallsta Lotus inte har formen på topp, men jag tror och hoppas att han grejar det ändå, trots tufft norskt motstånd. Detsamma gäller ”den store lufsen” i V75-6. Kolgjini’s bamsing spårar hela vägen med sin lysande vita mule. I alla fall i mitt badkar!

Den sista spiken är en chansspik i ännu ett svårlöst lopp. Men 7 Vermo har sett övertygande ut länge, utan att få sätta nosen först. Går nu ner lite i motstånd och med ”isemanden” i sulkyn så måttas han in över mållinjen med iskall precision…

Avslutningsvis, en liten skämthistoria dagen till ära:
Norrmannen kommer ut från stallet med en stor hästdynga i händerna:
– Kolla, jag trampade nästan i det här..!

V75-1: 4, 5, 1, 9 (2, 3)
V75-2: 11 Hallsta Lotus (15, 10)
V75-3: 1, 4, 5, 6, 10 (3, 12)
V75-4: 7 Vermo (6, 12)
V75-5: 11, 3, 8, 10 (14, 1)
V75-6: 3 Joke Face (5, 6)
V75-7: 4, 9, 11, 6, 1 (5, 7)

400 rader / 200 kronor

Dagens dubbel: 3, 5, 64

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 17/3 "This ain't no joke!" — 4 kommentarer

  1. Stort lycka till! Håller med dig, även om det finns flera starka favoriter, finns det i samtliga lopp många fina hästar emot. Likväl, icke desto mindre – Nu tar vi dem! :)

    • Ja, jag gissar på hög utdelning idag, och förhoppningsvis är någon av oss med på denna! Lycka till! :-)

    • I dagens ärtsoppa & galopper hade det nog inte gjort saken sämre i alla fall! Däremot har jag allvarliga funderingar på att börja med att ”vaska om reserverna” före inlämning… Tycker det gått alltför många lopp nu då mina reserver vinner före ordinarie! :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *