Nej, jag har inte nallat i förväg ur barskåpet, men 9 Pink Elephant i V75-4 kan mycket väl vara omgångens bästa spik! Har gått som ett lokomotiv och vunnit överlägset i två lärlingsstarter och får nu åter Kihlström i sulkyn. Har Hultman månne en ny stjärna i vardande här..?

Dagen till ära har vi det första uttagningsloppet till Olympiatravet, där 5 Prince Tagg är favorit. Jag är lite tveksam till formen och garderar därför. Formen kan förstås även vara tveksam på 4 Merger Blue Chip i V75-inledningen, men det känns som om startspår och motstånd gör att spiken inte känns alltför vågad.

Min tredje spik i omgången är de flesta överens om, och jag finner ingen större anledning att gå emot. Örjan håller ledningen med 1 Staro Fifty Fifty och styr sedan tåget hela varvet. Vad kan gå fel? Precis allt förstås, men jag behöver spiken. Avslutningen på omgången ser svår ut och jag streckar på rejält…

Mina outsiders i omgången får bli 12 Long Night i V75-2, 2 Nimbus Hackstable samt 9 Twigs Tarzan i V75-6 och avslutningsvis 2 Truly Devoted i V75-7. Nu kör vi!

V75-1: 4 Merger Blue Chip (5, 2)
V75-2: 5, 4, 1, 12 (11, 10)
V75-3: 5, 1, 2, 10 (9, 7)
V75-4: 9 Pink Elephant (2, 5)
V75-5: 1 Staro Fifty Fifty (3, 10)
V75-6: 6, 8, 12, 11, 7, 4, 9, 2 (3, 1)
V75-7: 3, 7, 2 (4, 5)

384 rader / 192 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 24/3 "Ser rosa elefanter…" — 4 kommentarer

  1. Jag håller på elefanten!
    Lycka till, vi behöver massor av pengar nu… Min vuxendröm håller på att gå i uppfyllelse, och den kostar som du vet!!! Din dröm kostar ju oxå lite slantar, så dra in storkovan nu :-)

  2. Tänk om du kunde lyssna på mig! Jag har ju sagt att du ska lägga ut alla system… Som nu när du spelade med kollegan Nina. Så nära sju rätt, en nos ifrån! Andra gången nu som det blir så. Tredje gången gillt nu då, nästa helg kanske :-)

    • Nja, systemet var på 48 kr och vi var en extra med på det (Nina). Kändes distraherande att förklara allt runt detta så jag skippade att lägga ut det. Nu lär vi ju spela fler system på tre för vinstpengarna, så nästa helg kommer jag nog att redovisa även detta… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *