Jag plockade faktiskt bort några Svanstedt-hästar från mitt system före inlämning med tanken att ”han kan ju inte vinna i alla lopp”. Med facit i hand skulle jag nog inte rört dessa hästar… Jag är glad att åtminstone 6 Drillbit Ås och 1 Braås Palema fick vara kvar på systemet, framför allt på Dagens Dubbel som gav fina odds…

Åke Svanstedt lyckades igår med bedriften att vinna Stochampionatet 2012 med smått otippade 6 Drillbit Ås. Han vann faktiskt hela sju segrar totalt under kvällen (varav fem inom V75) och passade även på att ta sin 6000:e seger i samband med denna osannolika segerparad!

Vare sig man älskar eller hatar ”grön kusk” så är det nog bara att inse att han dominerar svensk travsport för tillfället. Detta både som kusk och tränare, en ganska unik bedrift…

Ser han inte lite trött ut i armen i sin sjätte segergest, här som vinnare i Stochampionatet 2012? TV4 skulle säkert vilja göra en s.k "Kolgjini-dokumentär" om honom, men där är dom nog ganska rökta tyvärr...


Kommentarer

Åkes osannolika segerparad — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *