Vi bjuds på riktigt fina finallopp i dagens V75-omgång i Gävle och E3-finalen i V75-6 är förstås höjdpunkten. Vid första anblicken av startlistorna tycktes det vimla av tänkbara spikar, och visst är det en överhängande risk för låg utdelning. Men efter att ha vänt och vridit på loppen så blev det i vanlig ordning lite svårare! Att spika rätt är som vanligt nyckeln till det hela…

Min första spik blir i V75-2 och jag medger att den är en smula fantasilös. Jag har dock svårt att hitta något riktigt bra motbud då 4 Candor Hall har både form, bra läge och bra kusk.

Nästa spik är lite mer av en chansning då jag väljer att singelstrecka i kallblodsloppet. Men jag tror att 8 Edolles Malte plockar in de tjugo metrarna från tillägget genom en offensiv Goop-styrning.

Avslutningsvis väljer jag att ta ställning för 1 Parkin i V75-7. Jag har garderat hästen vid oräkneliga vinster känns det som. Lita därför på att svordomarna kommer att hagla om han förlorar idag!

6 Beanie M.M ropas ut som vinnare i Gulddivisionen av flertalet spelexperter och visst har han en hyfsad chans i en ganska ihålig gulddivision. Men jag har en rolig rysare i form av 7 Micro Mesh! Formen är på topp och han får Adielsson i sulkyn för första gången. Superintressant!

Även 5 Digital Darling i V75-4 har av tipskåren utsetts som en ”klar” vinnare. Men ett sto som möter hingstar och valacker bör så gott som alltid garderas…

E3-finalen får det verkligen att vattnas i munnen och det är riktigt fina treåringar som ska kriga om första priset. Jag streckar de fem mest troliga och det är sannerligen inte lätt att ranka dem inbördes. Villket lopp vi har att se fram emot!

Nu är det hög tid att ta plats i TV-soffan, så nu kör vi!

V75-1: 11, 9, 3, 10 (5, 1)
V75-2: 4 Candor Hall (8, 1)
V75-3: 6, 8, 7, 5 (2, 10)
V75-4: 5, 6, 7, 4, 9 (12, 11)
V75-5: 8 Edolles Malte (14, 3)
V75-6: 2, 9, 3, 1, 4 (5, 7)
V75-7: 1 Parkin (9, 8)

400 rader / 200 kronor

[ VISA RESULTAT ]

– – – – –

Lite längre ned i den högra listen på bloggen hittar ni en nyhet i form av ett Twitterflöde som förhoppningsvis kan vara av intresse. Jo, jag har så klart själv skaffat mig ett konto, men räkna inte med något frekvent ”kvittrande” från undertecknad. Däremot har jag kopplat en hel del andra, mer intressanta ”twittrare” till flödet för att göra det läsvärt! Scrolla ned och kolla in…


Kommentarer

V75 18/8 "Inte lätt att spika rätt" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *