Jag följer en viss framgångsrik travtränares devis och gör ett litet system mest på skoj för att mjuka upp inför morgondagen. Kanske rent av få in lite extra kulor till morgondagens stora begivelse? Då kommer jag nämligen att vara på plats på banan under Sundsvall Open Trot 2012 och det är förstås inte en dag för tidigt. Senast var 2009 och det krävdes alltså fribiljetter för att få den snåle att ”bege sig ur huse”…

Jag har väl aldrig haft någon större lycka med V65, vilket till viss del kan bero på att jag spelar det högst en handfull gånger per år..?

Jag kan meddela att denna sena eftermiddag i Sundsvall badar i sol mot en klarblå himmel och jag skulle faktiskt inte haft något emot att vara på plats ikväll också… Jag hoppas att vädret håller i sig till imorgon!

Det blir ingen ingående föranalys idag, men jag kan nämna att jag tagit med Bergh som skrällidé i några lopp eftersom han brukar ha vältränat ”när V75 kommer till stan”. I amatörloppet V65-3 sticker ett ekipage ut som en fyr i natten och det är Anna Forsells formhäst 3 Blueberrysky med skicklige kusken Lasse Punkari… Spik på den!

Jag blir förstås inte alltför förvånad om både Adielsson och Svanstedt vinner fler än ett lopp vardera, men jag hoppas att någon av dem ”bränner” i något av de lopp där jag garderat. Då blir den här leken riktigt kul! Nu kör vi!

V65-1: 3, 6, 7, 1 (8, 2)
V65-2: 15 Classic Tile (14, 6)
V65-3: 3 Blueberrysky (5, 8)
V65-4: 13, 7, 3, 11, 12 (1, 4)
V65-5: 5 Up Date Hoss (3, 9)
V65-6: 3, 7, 4, 11, 10 (2, 9)

100 rader / 100 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V65 24/8 "Leker lite bara…" — 2 kommentarer

    • Njae, jag har varit på Bergsåker vid flertalet tillfällen sedan 2009, men det var då jag senast var på just Open Trot…
      Men bekväm som jag är så väljer jag alltför ofta TV-soffan framför banan, tyvärr… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *