Anledningen till att mitt blogginlägg läggs ut lite tidigare än vanligt är, som jag nämnde igår, att jag är på plats på Bergsåker idag. Ska bli riktigt kul! Möjligtvis blir det något Twitter-inlägg under dagen, men då lovar jag att inte twittra några ’spoilers’ om vinnare etc. Vädret är i skrivande stund kanon med sol och klarblå himmel och det är bara att hoppas att eftermiddagen fortsätter bjuda på samma väder…

Omgången är kanske inte överdrivet klurig rent spelmässigt och jag tänker inte göra det onödigt komplicerat heller. Melander och Svanstedt är nog de som sitter på flest vinnare idag och jag streckar därefter. Tyvärr är det väldigt ont om tid då vi är sena och måste sticka nu, så föranalys får tyvärr utebli idag! Nu kör vi!

V75-1: 6 Mr Picolit (10, 9)
V75-2: 11, 6, 5, 12, 3, 7, 8, 9 (2, 4)
V75-3: 2 Hallsta Lotus (1, 8)
V75-4: 12, 2, 9, 6, 1 (7, 10)
V75-5: 4 Braås Palema (6, 2)
V75-6: 1, 9, 4, 5, 10, 7 (3, 2)
V75-7: 6, 2 (1, 11)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 25/8 "På plats på Open Trot" — 3 kommentarer

  1. Alltid grymt kul att vara på plats! Trav är helt klart trevligast på banan. Du är tidigt ute idag, själv är jag över tiden och sålunda väldigt sent ute. Är själv hemma idag och först nu som jag fick några minuter över då lilltrollet sussar i sängen.

    Tycker ditt system ser bra ut och enda invändningen är väl spiken i femte. Visst ska det vara bästa hästen, men för mig har Anders kört bort så många bra hästar från bra lägen att jag sällan vågar spika densamme. Men, jag önskar varmt lycka till och hoppas att det inte ska häxa för dig. Ha det så skoj på banan nu (och har du chaufför får du dricka några kalla åt mig också…)! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *