Vi bjuds på dubbla V75-omgångar i helgen och det blir alltså dubbelt så många lopp att studera. Men, first things first, som det heter. Vi glömmer morgondagens Derbylopp för tillfället och siktar in oss på dagens omgång, där höjdpunkten är det fina treåringsloppet i V75-6. I onsdags krånglade jag till det med en svag chansspik och en onödig gardering och fick därmed tji på åtta rätt. Så idag krånglar vi inte till något i onödan…

Inledningen känns som ett tvåhästarslopp och jag låser rakt av på dessa. Visst kan det finnas utmanare, men då det knappast blir spetskörning mellan dessa två så tror jag scenariot blir som i badkaret…

Åke själv brukar tippa sina egna chanser bra, så när han ger 5 Aristocat Boko fem plus trots ett lite knöligt startspår så har han nog det hela ganska klart för sig. Jag lyssnar och spikar!

European Championship for 3 years old 2012 lyder den långa titeln på treåringsloppet som lockat till sig gräddan av treåringar just nu. Visst vimlar det av riktigt fina hästar här, men jag väljer att ta ställning och spikar Walmanns välstammade springare 3 Pojke Kronos.

Lärlingsloppet i V75-5 skulle kunna göra en gråhårig (om man inte redan var det) och det är bara att strecka på så mycket som plånboken tillåter. Även Gulddivisionen känns tunn och lurig, men jag stannar på fyra troliga här…

Avslutningsvis tror jag mig hittat två roliga skrällar, bägge med Takter i sulkyn (hörde du generationX?), i form av 9 Coursier du Diable (V75-4) och 6 Hamras One More (V75-7) som även får var sitt vinnarspel. Den sistnämnde chansspikas dessutom på dubbeln.

Idag är jag dessutom snabbare än min egen skugga – både system och blogginlägg ligger ute i god tid före spelstopp… Amazing! Nu kör vi!

V75-1: 10, 6 (4, 1)
V75-2: 5 Aristocat Boko (7, 12)
V75-3: 5, 6, 2, 3 (7, 9)
V75-4: 6, 8, 9 (2, 12)
V75-5: 2, 1, 11, 12, 5, 10 (13, 9)
V75-6: 3 Pojke Kronos (1, 2)
V75-7: 3, 9, 6 (5, 1)

432 rader / 216 kronor

DD: 3, 1, 2, 10, 116

| VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 1/9 "Dubbelt upp" — 5 kommentarer

  1. Nu jäklar ska vi sitta klistrade framför tv:n och följa varje lopp. För din del måste det betyda tur.
    Dåligt väder och sjukdom, you know.

  2. Hehe, jag hör dig. :) Faktiskt har jag också med just dessa Takter-styrningar på ett system, vore kul om vi båda sätter sjuan och just dessa vinner. Dock har jag lite feeling för Tobbe i sista, men vi får se hur det går. Jag har sent omsider lagt upp systemen nu. Har haft väldigt ont om tid senaste veckorna, jag hoppas på bot och bättring. Lycka till nu!

  3. oj, ni höll tummarna så takter kunde inte hålla sig utan fyrade av redan i första loppen ju! Ni måste sjå i er så han håller ut till sista ;o) /4 sek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *