…blev inte Commander Crowe som jag trodde på förhand. Denna, till synes, oövervinnerliga häst som radat upp segrar i årets alla storlopp. Vinnare av Olympiatravet, Elitloppet och nu senast Hugo Åbergs. Men nu tog det alltså stopp, och givetvis är det den gången jag spikat hästen på min kupong!

Svanstedt hade prickat in formen perfekt på sin Sebastian K och det var övertygande vinster i bägge heaten. Inget skiljeheat detta år heller, med andra ord. Möjligen var Commander Crowe nedsatt av något, eller bara uttorkad, då han enligt uppgift gavs dropp efter den andra målgången…

Christophe Martens var stor i nederlaget och gratulerade Svanstedt direkt efter den avgörande målgången...


Kommentarer

Vinnaren av Åby Stora Pris 2012… — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *