Gårdagens favoritparad blev en smärre besvikelse och trots full pott så fick jag inte ens tillbaka insatsen! När hela spelarkollektivet har sju rätt är det knappast någon bedrift att ha detsamma. Gårdagen glömmer vi därför snabbt och blickar vidare mot dagens läckra omgång. Om vi inte får in några pengar idag så får vi i alla fall njuta av glänsande travsport: Svenskt Trav-Oaks, Kriteriet, UET Trotting Masters och, som grädde på moset, en jackpot på 50 miljoner!

Tyvärr är risken för en ny favoritparad överhängande och jag kan heller inte påstå att jag hittat alltför många ”kantbollar”. Mitt system känns därför smått favoritbetonat, men man kan inte ha mer är sju rätt, oavsett utdelning. Precis som igår tror jag nämligen att Svanstedt och Melander kommer att dominera omgången…

Trots vanskligt läge väljer jag att spika 11 Sebastian K i UET Trotting Masters, V75-5. Det är en smaskig prischeck att köra om och jag tror det blir rejält tempo i loppet, vilket därmed gynnar Åkes häst… Spik!

Svenskt Trav-Oaks, tillika V75-3, är ett jämnt lopp där positionerna spelar stor roll. Jag chansspikar därför 3 Xena Brick som har perfekt läge för att ta över ledningen. Spets och slut..?

Hög tid att ta plats och avnjuta lite lyxig travsport… Nu kör vi!

V75-1: 2, 7 (1, 3)
V75-2: 6, 10 (1, 3)
V75-3: 3 Xena Brick (5, 9)
V75-4: 1, 9, 5, 10, 2, 12 (6, 3)
V75-5: 11 Sebastian K. (2, 8)
V75-6: 12, 6, 11, 4, 5, 1 (8, 3)
V75-7: 3, 4, 5 (6, 11)

432 rader / 216 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 30/9 "Söndagslyx" — 2 kommentarer

  1. Inte hela spelarkollektivet! Det var ju Någon [tm] som bara hade fyra rätt! (Duckar för Nicke.) ;P

    Skämt åsido, vi får hoppas att vi gör om bedriften idag, fast med en utdelning som pryds av något fler nollor på slutet. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *