Saston under en värmning i höstas. Traktor till vänster, Saston till höger...

Det är en riktigt svårlöst omgång vi bjuds på från ett snöigt Romme. Återigen är det skor med brodd som gäller och i vanlig ordning missgynnas vissa hästar mer än andra. När jag såg startlistorna tidigare i veckan så var en spik given direkt. Saston är en häst som jag imponerats av under lång tid. Stark som en traktor, men besitter även en imponerande speed. Missgynnas dock av broddar och travade inte som bäst senast. Har dock överkapacitet i detta gäng och jag väljer trots allt att stå fast vid min tidiga spik…

Min andra spik blir på Conrad Lugauer’s 3 Starbec’s Macklo som jag tror sitter tidigt i ledningen här. Värst emot är Bergh’s 4 Loads of Dosh, men han riskerar att få göra grovjobbet här och jag väljer att chansspika…

Flera streckkrävande lopp gör att jag måste ta ställning i avslutande V75-7. Ett riktigt svårlöst lopp där jag spikar Bergh’s 12 Udo’s Oiler från bakspår. Felskodd senast, men imponerade stort i fyra raka innan dess. Stark och rejäl och gynnas av distansen. Spik!

You guessed it… Snöskottning står åter på schemat då snön vräker ner i samband med rejäla vindar. Jo, det är allt en rejäl vinter vi fått i år! Nu kör vi!

V75-1: 6, 1, 5, 4 (12, 8)
V75-2: 5, 13, 3, 6, 14, 15 (8, 7)
V75-3: 6 Saston (1, 11)
V75-4: 3 Starbec’s Macklo (4, 5)
V75-5: 1, 15, 9, 13, 7 (10, 3)
V75-6: 9, 6, 3, 4 (1, 2)
V75-7: 12 Udo’s Oiler (6, 3)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]

Dagen till ära en musikvideo med passande titel…


Kommentarer

V75 15/12 "Som en traktor" — 8 kommentarer

  1. Stort lycka till! Lugauers kuse var min första spik i söndags, men jag fegade dock ur när det kom till det stora andelsspelet och satte han som utgång istället. Får se om jag ångrar mig i efterhand, han fick iaf bli spik på mitt eget lilla system. Hur som helst, det ska bli en spännande omgång. Nu kör vi!

  2. Tycker att du är värd lite vinstpengar efter att du varit så snäll och skottat till grannar och allt! Håller tummarna för dig, ta hem värsta vinsten nu!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *