I de ljumma svallvågorna av ”undergången” så kastar vi oss direkt in i den första av årets fyra avslutande V75-omgångar. Rejäla snöoväder har härjat lokalt ett tag nu, men apokalypser är vi förstås mindre vana vid! Vi ”nordmän” tar förstås lätt på dessa saker och koncentrerar oss istället på Axevallas V75-omgång som förhoppningsvis ska fylla på börsen rejält inför julhelgen…

Vi testar åter det djärva i att gå kort med två spikar och jag hoppas därför att Svanstedt får en ”bra dag på jobbet”. Den inledande spiken finns det förstås inte så mycket att orda om, men jag spikar faktiskt även ”grön kusk” i avslutningen, då både jag och Åke själv ser det som en nästan lika bra vinstchans.

Däremot valde jag att gardera densammes favorit i gulddivisionen då jag anar vad ”gubben i lådan” har för tankar här… En bortglömd luring i form av Hellstedts 7 Poison Composite plockas också med…

En annan luring i omgången är förstås 2 Stensro Macho i V75-7. Ett måste på kupongen och streckprocenten får mig att dra på smilbanden. Jag bockar, bugar och spikar på dubbeln.

Lärlingsloppet är förstås en öppen historia och jag streckar på rejält! Tipsnicken till 8 Precious Spring som trots dåligt läge bedöms till god vinstchans här. En guldpeng vinnare kan vi dessutom kosta på oss!

Otroligt nog så snöar det inte idag, men gångna dagars snötäcke måste bort på bland annat garagetaket. Så vanan trogen greppar vi spaden och beger oss ut… Nu kör vi!

V75-1: 4 Mr Picolit (12, 7)
V75-2: 13, 1, 8, 15 (2, 12)
V75-3: 2, 1, 7 (10, 5)
V75-4: 6, 2 (4, 5)
V75-5: 8, 1, 14, 5, 11, 12, 3 (2, 15)
V75-6: 1, 4, 2 (9, 6)
V75-7: 6 Stigaxelsixten (10, 9)

504 rader / 252 kronor

Rak DD: 46

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 22/12 "Post-apocalyptic V75" — 2 kommentarer

  1. Lycka till Jörgen! Systemet ser bra ut. Noterar dina tankar om luringarna. Hade själv med Hellstedts kuse i guld från början, men den fick slutligen förpassas utanför systemet, då jag kapade några hästar där. Likaså, och än mer, är jag rädd för Stensro i V75-6, den har jag som förstereserv på andelssystemet och på mitt lilla hade jag tänkt ta med den, men missade bocka i denna, vilket upptäcktes efter inlämning och tillika spelstopp. Hur som helst, ha en trevlig helg och en god jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *