Dagens V75-omgång på Solvalla känns lite klurig och för att slippa kompromissa alltför mycket med mitt system så väljer jag att lägga några tior extra i insats. Lättare att vinna eller mer att förlora? Ja, det vet vi först efteråt…

I första avdelningen var jag länge inne på att spika dagens största favorit, 5 Twigs Tiffany, men min magkänsla säger mig att en gardering kan vara väl investererade pengar. Den häst jag i första hand tänker på är snabbspurtande 1 Jitanes som smygs med i ryggar av herr Untersteiner. Skor eller inte så biter det bra när han kastar loss!

Den första spiken hittar vi istället i V75-4 i form av Stefan Hultmans 9 Quality Questioned. Lite krångligt läge, men Kihlström hittar säkert en bra väg och hästen har en rejäl slutspurt att ta till på upploppet. Spik!

I näst sista loppet hoppas jag att Johnny Takter lyckas hålla ledningen med 1 Obi Wan. Men även om så inte sker så bör segerchansen vara god, om han bara hittar ut från innerspåret och ”Kraften är med oss”… Chansspik!

Femte och sjunde avdelningen är riktigt svårlösta och jag streckar på ganska rejält. Så till den milda grad att jag för ovanlighetens skull spräcker min strikta budget. Skrällvarningar på 8 Nelle Red Turbo och 12 Come Back i V75-5 samt 10 Goldomaster i V75-7.

Som sagt, en riktigt klurig omgång väntar och jag blir inte förvånad om det blir hög utdelning idag. Men förhoppningsvis är vi med och delar på den… Nu kör vi!

V75-1: 5, 1 (3, 11)
V75-2: 5, 8, 1 (2, 6)
V75-3: 10, 8 (2, 1)
V75-4: 9 Quality Questioned (2, 3)
V75-5: 9, 1, 12, 13, 3, 8, 11 (5, 14)
V75-6: 1 Obi Wan (5, 7)
V75-7: 9, 14, 4, 10, 13, 12 (2, 8)

504 rader / 252 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Cinnamon Chaser – The Day That Never Came


Kommentarer

V75 9/3 "Med något höjd insats" — 2 kommentarer

  1. Lycka till idag. Hoppas dock Twigs tvålar till de andra idag också. :) Även om jag lämnat in ett pytte emot också. Som du är jag inne på att Tobbe kan skrälla i sista. Vore mumma att sitta med sex rätt efter sex lopp och Tobbe trycker dit nosen först. Då är det guldvittring… :) Nu kör vi!

    • Ja, då håller vi tummarna för Tobbe i avslutningen! Fast det förutsätter förstås sex rätt innan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *