Denna lördag vankas åter verkstadsarbete då brorsan än en gång ställer upp och hjälper mig med ”the old beat-up truck”! Förhoppningsvis sista mekningen innan slutlig efterkontroll på bilprovningen… Det blir dock lite snävt med travplugget och det mesta får göras klart kvällen innan, med en snabb strykningscheck och liten update innan jag sticker till verkstaden…

Tur då att jag tycker att spiken i första avdelningen känns riktigt gjuten, trots att Hultmans 8 Panne de Moteur har ett lite taskigt utgångsläge! Hästen är huvudet högre än motståndet och borde leka hem detta… Klar spik!

Gulddivisionen är skum och svår dock… Varför får alltid 12 Trustworthy Ås så dåliga spår så fort det är V75..? Vore jag Henrik Svensson skulle jag nästan misstänka en komplott! Givetvis handlar det väl bara om osedvanlig otur med spårlottningen. Fördelen är väl att hästen är riktigt bra bakifrån och jag väljer faktiskt denna före 10 Iceland, som jag misstänker har en bit kvar till formen..?

I kallblodsloppet får det bli ett lås på Jan-Olov Perssons hästar, men vid fyrdubbel budget hade jag förstås lätt plockat med 6 Stamping och 9 Guli Järven, ja kanske även 2 Lomar

Stefan Hultman får säkerligen en bra dag på Umåker och dagens näst största favorit hittar vi i V75-5. Jag väljer dock att gardera hans 6 Pink Elephant då magkänslan förordar gardering. Motbud saknas faktiskt inte, så en gardering kan förstås löna sig…

Den andra gjutna spiken hittar vi istället i det sista loppet och det handlar förstås om ännu en Hultman-häst… Att Kihlström hittar ut från sitt trånga spår känns inte som någon utopi och med fritt fram så ser jag inget som stoppar 1 Oolong här… Spik!

Kanske står jag inte med händerna i bromsolja nu i eftermiddag, men jag står bredvid någon som har det och förhoppningsvis lär jag mig lite i alla fall. Breaks off… Nu kör vi!

V75-1: 8 Panne De Moteur (6, 1)
V75-2: 4, 11 (6, 3)
V75-3: 8, 5, 6, 3, 12 (1, 10)
V75-4: 7, 4 (6, 9)
V75-5: 3, 6, 10, 4 (1, 8)
V75-6: 2, 5, 12, 1, 3, 9 (8, 10)
V75-7: 1 Oolong (9, 2)

480 rader / 240 kronor

Vinnarspel på 12 Trustworthy Ås (V75-3) och 10 Valnes Bea (V75-5).

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 27/4 "Två gjutna spikar!" — 3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *