Så var årets mest omtalade travhelg här och nog önskar man att man hade kunnat vara på plats! Någon gång i mitt liv ska jag vara där, men tyvärr blev det inte i år heller. Även detta år får mitt substitut bli att avnjuta alla häftiga lopp framför storbilds-TV:n med ljudet uppskruvat och sub-basen på. Det är inte fy skam det heller, och TV4 brukar som vanligt servera en proffsig och välgjord sändning av hela travfesten.

Morgondagens V75-omgång är förstås höjdpunkten, men även lördagens omgång bjuder på flera fina lopp, med Harpers Hanovers lopp som höjdpunkt. Mina spikar i dagens omgång kan måhända tyckas lite fantasilösa, men jag tror inte på så mycket överraskningar i en omgång som denna. Systemet känns relativt bra, förutom att jag måste ”gå kort” i självaste Harpers och spika. Men jag tror att Nurmos 4 Twigs Tarzan har styrkan att hålla undan hela vägen…

Om mina andra två spikar, 2 Checco Boko (V75-2) och 14 Askens Valencia (V75-5), finns inte så mycket att säga. Jag tror dom bara vinner och därav grundar jag mina tankar om relativt låg utdelning idag. Men jag har förstås haft fel förr!

Hur är formen på 3 Parkin egentligen? Övertygade verkligen inte senast, men kan förstås överraska här med lopp i kroppen och jag spelar en chans-DD med spik på Björn Perssons springare (9, 11 3).

Hög tid att ta plats i TV-soffan och avnjuta den första delen av Elitloppshelgen… Nu kör vi!

V75-1: 10, 8, 6, 2 (1, 4)
V75-2: 2 Checco Boko (5, 11)
V75-3: 1, 5, 8, 9, 10, 4 (7, 12)
V75-4: 1, 6, 2, 12, 3 (10, 5)
V75-5: 14 Askens Valencia (3, 1)
V75-6: 8, 2, 9, 11 (6, 1)
V75-7: 4 Twigs Tarzan (13, 2)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

Elitloppshelg – lördag — 6 kommentarer

    • Eftersom du frågar så gissar jag förstås på svärfar… Grattis i så fall! Blev det några pengar..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *