Det är lite hektiskt idag och jag erkänner utan omsvep att det blev lite snabba studier inför dagens omgång. Oftast hjälper ändå inte alla otaliga timmar av travstudier, då den slutgiltiga utgången inte alltför sällan beror på slumpartade händelser som inte går att plugga sig till. Därmed inte sagt att man lika gärna kan förlita sig på Harry Boy! Men ibland kan hälften så lite pluggande ändå leda till fler rätt, om man bara har slumpen på sin sida. Vi får hoppas att så är fallet just idag!

Även om det inte blev någon cruising med Silveradon så ska jag och äldsta dottern ned på stan under eftermiddagen på ”Street Meet”. Det blir så klart mingel, uppvisning av bilar & bågar, korvätartävling, musikunderhållning mm. Av just denna anledning så får detta bli ett kortare blogginlägg än vanligt, utan föranalys. Jag är så klart redan sen och måste skynda mig iväg nu. Full speed ahead – nu kör vi!

V75-1: 5, 6, 1, 2 (8, 7)
V75-2: 6 Hankypanky Pagan (1, 3)
V75-3: 3, 12 (6, 5)
V75-4: 6, 2, 5, 10, 4 (1, 8)
V75-5: 15, 11 (8, 7)
V75-6: 3, 4, 8, 5, 6 (1, 9)
V75-7: 6 Mr Chicago (8, 12)

400 rader / 200 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 8/6 "Full speed ahead" — 2 kommentarer

  1. Tuff spik emot i andra! Men han är helt klart hetaste budet mot Erik och dessa två är heltklart de hetaste segerkandidaterna i min bok, med Åke som trea. Har garderat med Bergharn på ena joker och spikar Erik på andra. Målar på, på mitt matematiska här… Lycka till!

    • Tackar! Jo, jag är medveten om att jag tagit en rövare med Bergharn i andra. Det får bära eller brista! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *