Jag fick med mig äldsta dottern (den enda i familjen som delar mitt intresse för gamla jänkare) och vi begav oss ned till Sundsvalls hamnområde för ett besök på årets Street Meet. Tills fots förstås, då Chevan fick stanna hemma i år…

Det blev en trevlig lördagseftermiddag och vädret visade sig från den bättre sidan. Regnskurar hade faktiskt utlovats, men solen sken och inte en droppe föll. Många fina bilar stod uppställda för allmän beskådan, och kromet gnistrade i solskenet. Nedan följer ett axplock av de bilder som fotades under eftermiddagen:

Jag kan avslutningsvis meddela att vinnaren av Korvätartävlingen fick i sig hela 18(!) korvar. Man måste se det för att tro det! Underhållande var det dessutom, och vi vek oss nästan dubbla av skratt…


Kommentarer

Sundsvall Street Meet 2013 — 3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *