Den första semesterdagen är nog den bästa. Hela ledigheten ligger framför en och den känns evighetslång… Att man i efterhand konstaterar att den ändå gick för fort är saker man inte vill tänka på just nu. Att vi dessutom kommer att spendera merparten av semestern åt husbygge och flyttpackning är heller inga upplyftande tankar. Jo, för vissa, möjligen..?

Själv ligger jag lite mer lågt och försöker andas i lugna, djupa andetag. Det är hiskeliga pengar i omlopp och ibland låtsas jag att vi bara spelar Monopol. När vi väl bor där och man kan se hästarna strosa runt utanför fönstret så kommer nog även jag börja njuta…

På tal om hästar, ja… Dagens V75-omgång kryddas med en rejäl Jackpot och vad vore bättre än att inleda semestern med en rejäl sjurättsvinst? Det finns som sagt tusen hål att stoppa dessa pengar i. Dagen till ära får det dessutom bli ett s.k ”omvänt TV-system”, dvs lite streck i början men desto fler mot slutet…

Utförlig föranalys tror jag att vi skippar idag. Jag har för sjutton semester, ju… Nu kör vi!

V75-1: 2 Rocky Winner (3, 11)
V75-2: 1 Denim Boko (5, 4)
V75-3: 7, 9 (1, 8)
V75-4: 5 Blue River Pipe (7, 3)
V75-5: 2, 7, 4, 1, 6, 11 (8, 5)
V75-6: 4, 2, 3, 1 (6, 9)
V75-7: 1, 5, 4, 3, 9, 6, 2, 7 (8, 10)

384 rader / 192 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 29/6 "Semester…" — 3 kommentarer

  1. Ha en trevlig semester nu och lycka till på Eskilstuna! Själv har jag en veckas semester kommande vecka, jobbar därefter en vecka igen, men sedan blir det ett gäng veckor i stöten som man får vara hemma.

  2. Blä! Trist att inte få sätta sjuan när man får in en sjuttonoddsare… Sex rätt på ramen, men bara en utgång satt, så det blev blott tio femmor.

    Som tur var så räddade hundra kr vinnare på Deuxieme Picsous dagen… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *