Jag får väl inleda med att be om ursäkt för det ovanligt sena blogginlägget. Vi har varit på den nya tomten och vattnat det nygjutna garagegolvet. På måndag kommer det nya huset och det snurrar lite smått i skallen! Kanske är det därför dagens V75-system är ovanligt vågat? Ingen av spikarna är favorit nämligen…

Jag garderar däremot två av dagens största favoriter och spikar emot en tredje! 2 Democrat i inledande V75-1 skall gå med skor och jag dubblar därför med Stig H’s högkapable 5 Kaka A.T. Risk för grovjobb givetvis, men det stör inte den hästen nämnvärt…

I gulddvisionen hade jag inledningsvis tänkt spika Hultmans 4 Panne de Moteur men både 3 Caballion och 6 Opitergium såg lysande ut i värmningarna tidigare idag. Framför allt den sistnämnde som det dessutom blir skoryck på.

I den näst sista avdelningen är Flemmings 2 Dakadak stor favorit men hästen har varit ifrån ett längre tag och jag väljer att istället spika en tolvprocentare! Dan-Åke Olsson låter väldigt uppåt angående 4 Black Photo och nu blir det Kihlström i sulkyn. Har tidigare presterat mycket bra på just Halmstad och formen pekar spikrakt uppåt. Spikas på allt samt vinnarspel!

Min andra spik kan mycket väl anses som minst lika vågad då jag väljer att spika 11 To Soon i treåringsloppet V75-2. Dansk outsider som aldrig startat i volt, men har både styrka och speed och fäller många till slut. Om starten går bra. Och att det löser sig lite på vägen… Darrig chansspik, tveklöst!

Så idag går vi minst sagt på spänd lina och det är bara att hoppas att det går vägen. Om inte annat så känns det väldigt spännande innan… Nu kör vi!

V75-1: 5, 2 (6, 8)
V75-2: 11 To Soon (4, 8)
V75-3: 4, 3, 6 (11, 12)
V75-4: 7, 10, 5, 2, 11 (6, 8)
V75-5: 2, 1, 6, 14, 4 (11, 3)
V75-6: 4 Black Photo (2, 1)
V75-7: 2, 12, 9 (1, 4)

450 rader / 225 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 6/7 "På spänd lina…" — 2 kommentarer

    • Jo du, här händer det grejer minsann så det räcker och blir över! Hade förstås räknat med sju rätt till finansieringen…
      Får väl köra V64 imorgon då… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *