Connected, at last! Att vara uppkopplad mot internet är något man oftast tar för givet, men på sistone har jag fått känna på hur det är att vara ”bortkopplad”. För en inbiten stadsbo som jag (jo, jag ser mig ännu som en sådan) så kan jag säga att det varit en tuff prövning! Jag hittade slutligen en mobil lösning som passade oss bra, men tyvärr verkade inte täckningen vara tillräckligt bra här ute ”i vildmarken”… Bummers!

När jag slutligen kopplade in en riktantenn till routern och den gröna lampan lyste ”4G” så var glädjen stor. Det knasiga med det digitala är ju att det är allt eller inget. Först ingen mottagning alls, och helt plötsligt bredband som heter duga! Tredubbla hastigheten mot vad vi hade tidigare inne staden… Wierd, but nice!

Målningen av huset fick läggas på is medan flyttlassen gick. Nu när vi är inflyttade så måste detta återupptas och är ”prio ett” för närvarande. Utöver detta skall allt mellan himmel och jord skruvas upp på väggar och i tak, så som handdukshängare, gardinstänger, duschdraperi, lampor, speglar, you name it.

Att plugga trav har blivit en så pass underordnad syssla på sistone så det är smått pinsamt att lägga ut någon form av analys då jag knappt vet vad hästarna heter! Uppmärksammade dessutom så sent som igår(!) att det tydligen är extra V75 igen! Suck! Det kunde väl inte vara mer olägligt.

Dagens system är alltså ett långskott från höften och vi får därmed hoppas på en hel del tur. Om tid finns så återkommer jag med ett system imorgon också, men det är inget jag kan lova. Nu väntar lunch och sedan är det dags att svida om till mitt välkända alter ego Målarskalle… Nu kör vi!

V75-1: 8, 1, 6 (5, 11)
V75-2: 2, 6, 1 (5, 3)
V75-3: 7, 1, 6, 8 (2, 10)
V75-4: 1 Junior Troy (6, 5)
V75-5: 5, 1, 14 (11, 3)
V75-6: 2, 3, 6, 8 (9, 1)
V75-7: 6 Magic Tonight (3, 9)

432 rader / 216 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 31/8 "Nybyggare" — 2 kommentarer

    • Tackar! Skönt att vara tillbaka på nätet igen! Har förstås ingen större vinstfeeling ikväll, men ska se sammandraget på Magine eller ATG Play senare ikväll! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *