Plötsligt händer det! Eller..? Tja, snarare så händer det inte… Mest hela tiden. De flersiffriga travvinsterna lyser med sin frånvaro men när ATG lockar med Dubbel Jackpot så vattnas det förstås i munnen. Ska man spela ett extra stort system? Kanske spela lite ”knasigare” än vanligt, för att vara med på de stora pengarna? Eller kanske bara göra som man brukar? För vinner man så vinner man, vare sig det är dubbel Jackpot eller inte…

Denna Jackpot-kryddade omgång från Jägersro visar sig dessutom vara onormalt svårlöst och det känns som att hitta en nål i en höstack då man försöker bena ut loppen och hitta lämpliga spikar. Jag gissar på hög utdelning för den eller de som lyckas sätta sju rätt idag.

Omgångens bästa spik måste dock vara 2 Let it Happen som står perfekt inne i loppet. Trivs på distansen och tål grovjobbet. Jag singelstreckar och håller tummarna att dagens rubrikval inte varit förgäves…

Min andra spik hittar vi först i den avslutande avdelningen och alla strykningar borde rimligtvis gynna 13 Dreams Take Time som nu får ett mindre fält att runda. Precis som min förra spik så är loppet öppet bakom och det är en eller alla som gäller… Chansspik, med andra ord!

Hur är formen8 Raja Mirchi? Knappast på topp och vi vet att det blir skor runt om. Givetvis handlar det om preparé då franska lopp väntar runt hörnet. Jag gissar på en lätt joggning och tror inte han har med segerstriden att göra. Fast… Fan, jag törs ändå inte ta bort honom!

I tvååringsloppet, tillika Svensk Uppfödningslöpning, har Per Lennartssons 2 Enya Boko bra läge och en god vinstchans. Men jag dubblar med Roger Malmqvists 3 Soonerorlater som har ett nästan lika bra läge och en nästan lika god vinstchans. Jag är inte överdrivet förtjust i tvååringslopp och hade nog helst streckat fler om min budget tillåtit detta…

– – –

Jag lekte som hastigast med tanken på att knyta ihop dagens inlägg med en kort dikt, innehållande stroferna ”let it happen”, ”sooner or later” samt ”dreams take time” men valde faktiskt att bespara er detta. Det kan ha varit ett klokt beslut… Nu kör vi!

V75-1: 3, 12, 8, 1, 6 (9, 5)
V75-2: 6, 4, 3, 8 (1, 11)
V75-3: 1, 2, 7, 8 (9, 3)
V75-4: 2 Let It Happen (9, 1)
V75-5: 2, 3 (1, 8)
V75-6: 2, 1, 10 (5, 6)
V75-7: 13 Dreams Take Time (8, 3)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]


Kommentarer

V75 30/11 "Let it happen" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *