Helgens omgång från Jägersro känns rejält klurig och det blir knappast enkelt att pricka in sju rätt. Spikarna har flyttats runt in i det sista och jag kommer säkert ångra mig när systemet väl är inlämnat. Eller inte.

Jag var in i det sista övertygad om att spika 2 Art On Line i inledningen, men det pratades så mycket om 5 Gigant Slugger och utrustningsändringar och spetskörning så jag fegade ur och garderade.

Jag ”nödspikar” i andra avdelningen då vägen till spets ser bekymmersfri ut för 4 Largo Launcher. Knappast omgångens superspik, men från stallet låter man tryggt segervissa och i ett annars svårlöst lopp så tar jag ställning helt enkelt.

Gulddivisionen är ovanligt svårlöst och jag måste bara ha med gamle 6 Lord Capar som är i sitt livs form och dessutom har blivande toppkusken Thomas Dalborg i sulkyn. Se upp allihop!

Omgångens ”duell” hittar vi i V75-4 och visst hade det suttit fint med bägge på kupongen. Men jag chansar bort storfavoriten 5 Reckless och hoppas att Helena Burman har täckning för vad hon säger angående 6 Claudius F: ”Visst var Reckless bra senast men då var inte min med. Han behövde inte kämpa ihjäl sig om man säger så.” Jag går all-in på Burman-Takter och spikar!

– – –

Den uppmärksamme har säkert noterat att musikpelaren uppe till höger har transformerats till en ”radiokanal” med några hundra låtar på spellistan (fler än Mix Megapol iallafall, dessutom hittar du inte dessa låtar där!). Som komplement har jag även infört ”Veckans låt”… Nu kör vi!

V75-1: 2, 1, 5 (3, 8)
V75-2: 4 Largo Launcher (3, 9)
V75-3: 1, 2, 6, 5, 3 (4, 7)
V75-4: 6 Claudius F. (8, 3)
V75-5: 1, 11, 13, 6 (5, 9)
V75-6: 1, 10, 9, 5 (11, 4)
V75-7: 6, 11 (3, 4)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]
 
 Veckans låt: Our Last Night – ”Stay (rock-verson)


Kommentarer

V75 1/2 ”Tveklöst! Eller..?” — 5 kommentarer

    • Jädrans vad bra han var Timos Buba Boko! Och den valde man bort mot en Lövgren-häst… Att man aldrig lär sig! Dessutom valde jag ju bort Reckless mot en sjuk(?) häst… Nä, nya tag nästa helg!

  1. Synd att det inte blev nå pengar. Men det var många roliga inslag om Maharajah på TVn i alla fall! Bättre spellycka någon annan gång, kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *