Helgens omgång ser favoritbetonad ut på förhand, så som det brukar kunna vara vid V75-finaler. Det känns som om Robert Bergh och Björn Goop dominerar omgången och jag gissar att vi får se mer än en Goop/Bergh-duell idag! Jag kryddar systemet med lite Nurmos-skrällar då stallet är i toppform…

Björn Goop spikar sig själv i V75-2 med 2 Uroy och jag var länge inne på att följa hans råd. Men ett troligt scenario är att han får stentuffe 6 Bear Dancer manglandes utvändigt om sig och det skulle förstås gynna Robert Bergh med 9 Trailing EdgeGardering alltså!

Robert Bergh har förstås en toppchans med 1 Amaru Boko i Gulddivisionen och detta är troligtvis omgångens bästa spik. Jag har synat 1 Amaru Boko förut, men utan resulatat. Idag följer jag strömmen och spikar! Av just den anledningen så får vi väl se ett favoritfall här, eller..?

Från stall Nurmos låter det positivt angående 3 Chip Lane i V75-4 och man spikar sig själva i förhandstipsen. Från bra läge, Jorma i sulkyn och övriga toppkuskar på dåliga lägen så borde väl vinstchansen vara rimligt god? Jag spikar!

De tre avslutande loppen känns rejält svårlösta och jag streckar på så mycket jag bara kan. Se upp för 1 What A Supergirl (V75-5) och 1 Xman Kemp (V75-7). Vinnarspel på bägge dessa!

– – –

Som sagt så känns omgången favoritbetonad och det är därmed risk för låg utdelning. Jag hoppas förstås att Bergh har en ovanligt bra dag, liksom Stall Nurmos. Björn Goop har så många bra dagar per år så han kanske kan ”bjussa” på lite favoritfall idag..? Nu kör vi!

V75-1: 3, 9 (4, 12)
V75-2: 2, 9 (6, 5)
V75-3: 1 Amaru Boko (4, 2)
V75-4: 3 Chip Lane (11, 2)
V75-5: 1, 10, 11, 7, 12, 14 (5, 15)
V75-6: 2, 1, 6, 10, 5 (9, 3)
V75-7: 8, 7, 3, 1 (4, 6)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]
 
Veckans låt: The Killbilly 5’ers – ”Burning Down the Trailer Park


Kommentarer

V75 8/2 "Bergh vs Goop" — 4 kommentarer

  1. Grattis! Själv hade jag bara fem rätt på Guldgrävar’n, men fick dock sex på ett litet matematiskt jag slängde in i sista stund. Där flög jag dock på min tredje spik som var Kalle i sjätte, när Erik måttade in Rico Follo. Antiklimax, trodde vi skulle få betydligt högre utdelning igår. Nåväl, får bli revansch på Axevalla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *