Denna omgång från Axevalla kryddas med en rejäl Jackpot och lyckas man med bedriften att sätta sjuan så kan det förstås bli riktigt skojigt! Omgången innehåller ett flertal vettiga spikförslag men det finns även motbud och därmed risk för fler än ett favoritfall. Frågan är förstås bara i vilka lopp man bör gardera? Jag går på magkänslan en hel del och hoppas att detta, i kombination med en rejäl dos travpluggande, ska hjälpa mig att finna alla sju vinnare idag…

Björn Goop ligger lite lågt med 6 Baht Launcher i Gulddivisionen men i mina ögon är detta en toppchans. Har mött riktigt tufft motstånd på slutet, men idag hittar vi ingen Amaru Boko eller Noras Bean i fältet. Jag tror att Goop sitter i ledningen tidigt, och även om så inte sker så är vinstchansen riktigt god… Jag väljer att spika!

Dagens chansspik är 5 Send in the Clowns i V75-4. Det kryllar förstås av motbud men jag tror att ”grön kusk Jr” har taktiken klar. Låter självsäker och spikar sig själv i förhandstipsen. Hästen har en ruggig slutspeed och jag tror att han susar förbi dem på Axevallas långa upplopp… Rolig chansspik!

Stekhete Thomas Dalborg sitter på ett flertal rysarchanser i omgången, kanske framför allt i V75-2? Siktar allvarligt mot ledningen med 7 Careful Victory och skulle taktiken lyckas blir han svårslagen. Vid utdragen spetsstrid mot 5 B.B.S.Sugarlight så gynnas kanske framför allt 9 Global Navigator

I avslutningen garderas storfavoriten 10 Clas Boko och jag tror mig ha vaskat fram ett fräckt drag i form av 9 Lotus Elan. En annan underskattad häst är 5 Miss Beniss i inledningen som har toppform för dagen. Form slår klass? Fina odds på bägge så det blir en guldpeng på vardera.

– – –

Jag hinner tyvärr inte se omgången live idag då jag har påbörjat ”Projekt Pojkrum”. Eller heter det ”Man Cave”? I vilket fall så har vi delat av ett mindre rum ute i garaget där jag nu slipat och spacklat för att måla och lägga golv. Där kommer man bland annat kunna spela musik högt (t ex låtar som nedanstående) utan att störa resten av familjen. Om jag ligger i så kanske det kan bli ”inflyttning” redan nästa helg? På med arbetskläderna, med andra ord… Nu kör vi!

V75-1: 6, 5, 2, 7, 9 (11, 3)
V75-2: 5, 9, 7 (1, 8)
V75-3: 6 Baht Launcher (1, 3)
V75-4: 5 Send In The Clowns (4, 1)
V75-5: 6, 10 (9, 11)
V75-6: 4, 8, 1, 6 (7, 5)
V75-7: 10, 5, 4, 9 (1, 6)

480 rader / 240 kronor

[ VISA RESULTAT ]
 
Veckans låt: Black Veil Brides – ”Victory Call”


Kommentarer

V75 15/2 "Send in the clowns" — 3 kommentarer

  1. Sorry för sen kommentar, men jag kom hem först vid sjusnåret. Nog satte jag sjuan den här gången, men det blev för dåligt betalt. Vi får ladda om kanonerna till nästa vecka. Man får tänka positivt, det är ju jackpot igen! :)

    Ha en fortsatt bra helg!

    • Grattis ändå! Många bäckar små… 😉
      För egen del blev det dumstrut och clownnäsa på! I efterhand känns mina spikar rätt korkade… Nåväl! Nya tag snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *