Dagens omgång från Gävle ser både intressant och klurig ut. Sist jag besökte staden i fråga noterade jag att ATG-butiker fanns i vart och vartannat gathörn. Utifrån detta baserar jag min hemsnickrade teori om ett grundmurat travintresse hos ortsbefolkningen. Oavsett vilket så körs där idag V75 och vi har en riktigt spännande Jackpot att spela om!

Dagens bästa spik heter inte 8 Amaru Boko, då många faktorer som lång distans och dåligt läge skapar en del osäkerhet. Varningsklockor ringer, men jag nödgas ändå spika, då omgången i övrigt är streckkrävande. Bra chansspik dock, men mycket hänger förstås på hur hårt Åke Lindblom tror på årsdebuterande 7 Winning Love. Jag är dock tveksam till att han går ut hårt idag…

Omgångens bästa spik hittar vi däremot i inledningen och jag syftar så klart på 2 Chapeau. Spets & slut! Omgångens näst bästa spik hittar vi faktiskt i kallblodsloppet i form av 15 Faksen J:r som aldrig haft bättre form! Övriga kallblod får ursäkta…

Tre spikar skapar slagkraft även i ett litet system och övriga lopp är som sagt riktigt kluriga. Det värsta getingboet är förstås V75-2 och där målar jag på ordentligt. Även V75-6 ser svårlöst ut och jag pytsar ut kvarvarande bläck över den avslutande avdelningen…

– – –

Glädjande nog så gick Tre Kronor vidare i OS-hockeyn och imorgon väntar guldfinal mot Kanada! Spänning på högsta nivå förstås, men innan dess hägrar både V75 Jackpot samt den sista deltävlingen i den s.k ”mellon”. Den sistnämnda är i år så omåttligt dålig att det faktiskt blir underhållande att se på! Lite som en kalkon-rulle, typ… Nu kör vi!

V75-1: 2 Chapeau (6, 1)
V75-2: 14, 12, 13, 1, 10, 15, 2, 4, 6 (3, 8)
V75-3: 8 Amaru Boko (12, 5)
V75-4: 4, 8 (5, 7)
V75-5: 15 Faksen J:r (14, 11)
V75-6: 8, 10, 12, 1, 4 (9, 6)
V75-7: 9, 2, 10, 4, 5 (1, 8)

450 rader / 225 kronor

[ VISA RESULTAT ]
 
Veckans låt: Drive-By Truckers – ”Lookout Mountain (live)”


Kommentarer

V75 22/2 "Spänning på hög nivå!" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *